ضدگلوله مدیر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 601 عنوان معجزه😍 | مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 21 پست کیا فکرشو نمی کردن مثلا فلان دکتر یا پسری که از لحاظ موقعیت اجتماعی بالاعه بیاد خواستگاریشونووقتی اون اومد همه انگشت به دهن موند؟😍 به سرزنش کنندگان بگویید اندکی صبر حوادث روزگار می چرخند❤️🩹 1403/03/17 | 19:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ضدگلوله مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 601 اتفاقا بهترین کار رو میکنی خرید لباس نیست ک بگی خوشم اومد اره گفتم باید تو ازدواج کمالگرا کمالگرا با ... وآلا به خدا به سرزنش کنندگان بگویید اندکی صبر حوادث روزگار می چرخند❤️🩹
ضدگلوله مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 601 آرهخانوادمهماصرارکردن ،،ولیخبدلمن پیشکسدیگهیبود. آخخخ امان از این که دلت جای دیگه باشهمنم به خاطر ی بنده خدایی به خیلیا جواب رد دادمولی دیگه زندگیمو واسه کسی که منو نمی بینه تلف نمی کنم و به بختم لگد نمی زنم به سرزنش کنندگان بگویید اندکی صبر حوادث روزگار می چرخند❤️🩹
saghak عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 8278 چه دلی داشتی که گفتی نه من بودم جواب منفی نمی دادم دعا کن برای منم ی خواستگار دهن پرکن بیاد همین ر ... باید خودتم دهن پر کن باشی هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد
دخت_یخی عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 2408 آخخخ امان از این که دلت جای دیگه باشه منم به خاطر ی بنده خدایی به خیلیا جواب رد دادم ولی دیگه زندگ ... بلهزندگیمنخیلیپیچیدهترازاینحرفاسولیخبشدهدیگه.
ضدگلوله مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 601 باید خودتم دهن پر کن باشی نه باور کنی دختره بود تو فامیلمون اصلا قیافه نداره یعنی ۱۰۰- درسم نخونده بود دیپلم ردیهبنده خدا بچه طلاقم بود از نظر مالی هم پایینی پسری چنددد ساله عاشقشه گه نگم از موقعیت خانوادگیشششسطحشون بالاست به سرزنش کنندگان بگویید اندکی صبر حوادث روزگار می چرخند❤️🩹
ضدگلوله مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 601 باید خودتم دهن پر کن باشی بعد ی دختر دیگه هم بود دانش آموز بود با دانشجوی پزشکی ازدواج کرد به سرزنش کنندگان بگویید اندکی صبر حوادث روزگار می چرخند❤️🩹
ضدگلوله مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 601 بلهزندگیمنخیلیپیچیدهترازاینحرفاس ولیخبشدهدیگه. ای بابا به سرزنش کنندگان بگویید اندکی صبر حوادث روزگار می چرخند❤️🩹