2789
عنوان

چی میشد

50 بازدید | 6 پست

منم الان شوهر داشتن باهم بیرون میرفتم برام کادو مبخرد شب تا صبح بهن توجه  میکرد چرا من تنهام چرا نامزدیم بهم خرد چرا دلم شوهر مبخاد.......  بخدا قسم زن پسر خاله کوچیگم 12سالشه بعد من 17ساله باید تنها بعدشم  چرا شانس نیوردم چرا نامزدم خیانت کرد چرا رفت من دلم شوهر میخاد 

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

حالا بزار من بپرسم 

چرا همه چیو تو شوهر می بینی 

چرا فکر می‌کنی بدون شوهر نمیشه رفت بیرون و تفریح کرد

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

حالا بزار من بپرسم  چرا همه چیو تو شوهر می بینی  چرا فکر می‌کنی بدون شوهر نمیشه رفت بیرو ...

نمیدونم  دلم میخاد  یکی باشه توجه کنه بهم تنها بهم خوش نمگذره حتی رفتن با رفیقای فابم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حالا بزار من بپرسم  چرا همه چیو تو شوهر می بینی  چرا فکر می‌کنی بدون شوهر نمیشه رفت بیرو ...

وقتی شوهر کنی همع چی داری دیکه نمیخاد سختی بکشی اون کار میکنه و فقط تو می خوری میخابی حالا ما باید سز همه چس جوون بدیم

وقتی شوهر کنی همع چی داری دیکه نمیخاد سختی بکشی اون کار میکنه و فقط تو می خوری میخابی حالا ما باید س ...

چیزی ک شما گفتی فقط طرز فکر شماست خیلیا پا به پای همسرشون سر کار میرن و زحمت میکشن. سختی و آسودگی در زندگی مشترک،مشترکه اگه ی طرفه باشه طرف راضی نیست

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

چیزی ک شما گفتی فقط طرز فکر شماست خیلیا پا به پای همسرشون سر کار میرن و زحمت میکشن. سختی و آسودگی در ...

اره طرز فکر منه قطعا میخام کسی پبدا کنم کن خیلی پولدار بلشه و بتونه برام زندگی خوبی درس کنت

اره طرز فکر منه قطعا میخام کسی پبدا کنم کن خیلی پولدار بلشه و بتونه برام زندگی خوبی درس کنت

ان‌شاءالله بهترین موقعیت ها برات باشه گلی