2777
2789
عنوان

با این آدم چیکار کنم

92 بازدید | 5 پست

من همیشه سعی میکنم برا تکالیفم یه چیزی آماده بکنم که استاد صرفا ببینه و یه نمره قبولی بده و همه تلاشمو نمیکنم چون برام نمرات دانشگاه مهم نیستن سعی دارم از زندگیم لذت ببرم و یه مهارت به درد بخور یادبگیرم 

اما امان از دوستم که سعی میکنه از همهههه چیز من ایراد بگیره 

خودش واقعا صد خودشو میزاره و فکر میکنه منم باید همین باشم در حالی که برا من مهم نیس 

یا مثلا پارتنر من یه شغل دائمی داره و یه ماشین و یه حقوق ۱۲ تومنی و من به اینا راضی ام چون میدونم پسر پاک و محترمی هس و انسان به تمام معنا هس و خونه اشو هم پدرش داده

ولی این دوستم دائما میگه شوهر من باید پولدار باشه و من نمیتونم با یه حقوق ۱۲ تومنی رل بزنم و زیر پوستی سعی داره رابطه من و رلمو خراب کنه و چون همیشه ملاکش مادیاته میره با انسانهایی پولدار ولی کثیف وارد رابطه میشه و بدترین ضربه ها رو میخوره 

الان شما بگید با این آدم چیکار کنم؟ 

کات کن این حسودیش میشه و همش قراره دخالت کنه تا پشیمون نشدی کات کن قبلا داشتم همچین دوستی ضربه خوردم

بنابه شرایطی نمیتونم باهاش کات کنم 

ولی رابطمو خیلی کم کردم و اینکه چیزایی که نباید بدونه رو بهش دروغ میگم یا نمیگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنابه شرایطی نمیتونم باهاش کات کنم  ولی رابطمو خیلی کم کردم و اینکه چیزایی که نباید بدونه رو ب ...

آفرین همه چیز رو ازش قایم کن

دیر آمده ای مرو شتآبآن     ای رفتن تو چو رفتن جآنٓ🌝💖مولآنآ

اگر از زندگيت راضي اي بهتره از اين دوستت دوري كني . چون به مرور كاري ميكنه تو هم از زندگي ناراضي بشي . حرف هاي ديگران ذره ذره رو آدم تأثير ميزاره . جوري كه خودتم متوجه نميشي چقدر تغيير كردي .