2777
2789
عنوان

چخبر اخه😔

104 بازدید | 11 پست

من الان یکسالی هست ی مانتو رو میپوشم 

دادم دوختن برام تموم شد ۴۰۰ تومن ولی واقعا خراب شده تو تنم 

اطرافم همش میگن چرا همش این و میپوشی منم میگم خیلی دوسش دارم 

امروز رفتم مانتو ببینم فک میکردم با ۵۰۰ میشه بخرم 

رفتم دیدم دو میلیون هشتصد جنس خاصیم نداشت !

خیلی جا خوردم

همه تو این رنج قیمت بودن مانتو ها

شما از کجا خرید میکنید که به صرفه باشه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اینترنتی بخر تو اینستا پیجای قیمت مناسب زیاده

پیج داری گلم؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

باید مانتو تابستونی اخر تابستون بخری، و ماناو زمستونی الان تا تخفیف خورده باشه. حالا هر شهری یکجا پاتوقش هست. ولی دیگه فکر نکنم کمتر 700 چیز باشه. که بعد شستن بشه نگاهش کرد

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
اصلا مانتو نمیخرم ، از این مدل کتیها که تازه اومده طرح لی داره میخرم نزدیک ۶۰۰ اینا ، مگه میشه مانتو ...

جنسش خوبه ؟

پیج داری گلم؟

نه عزیزم میدونی من وی پی انمو باید بخرم جدیدا تموم شده دیگه نخریدم نمیصرفه ولی یه پیجی هست هد مد به انگلیسی بزن و یه پیجی هست هالیدار اونم چیزای دخترونه داره نمیدونم سلیقت هست یا نه آفتابگردون رو هم چک کن تخفیفی زیاد میزاره اگ اینستا پیدا نکردی همشون سایت دارن میتونی گوگل کنی

.

نه عزیزم میدونی من وی پی انمو باید بخرم جدیدا تموم شده دیگه نخریدم نمیصرفه ولی یه پیجی هست هد مد به ...

مرسی گلمم از راهنماییت

مانتو جای خود من الان دلم تن ماهی میخاد باردارم ولی...... 😔😔😔😔🥹

اخی