2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بنظرم نه

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری
🤔چرا من هوش و تربیت دینی نداشتم تو کارنامم

کنکور فرهنگیان شرکت نکردی

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری
ن تجربی بودم

ربطی نداشت گلم 

میگما تو لحظه دارچین ناامید نشو این جملت ینی چی

ببین این یه فلسفه داره 

باید جزو هواداران شکوری باشی تا بفهمی 

لپ کلام اینه که وقتی تو سختی بودی ناامید نشو و سعی کن ادامه بدی

ریاضی 0

اقتصاد20

روان35

منطق و فلسفه 10

عربی16

جغرافیا 2.34

فنون 8.86

جامعه8.86

هوش21.67

مهارت معلمی50

من با این درصد ها دعوت به مصاحبه میشم؟💔🤦🏻‍♀️💔منطقه سه

کاربری دست دوتا رفیقه🦋من از شکست هام قشنگ ترین موفقیت هارو میسازم:)🤍✨️و افوض امری الی الله🫀

آبیاری گیاهان دریایی؟ شاید

ای سرزمین! کدام فرزندان در کدام نسل ، تورا آزاد ، آباد و سربلند ، با چشمان باور خود خواهند دید ؟ راجب حقوق زنان با افکار پوسیده با من بحث نکنید که یچیزی بنده میگم تا ۳ ماه تو اتاقتون گریه کنید 🙏