2777
2789
عنوان

سوال زندگی_کاربر آقا

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 118 پست

دقیقا دغدغه بیشتر جوونای الان‌همینه

تو این دروزمونه سخته واسع یه مرد ک‌بخاد هم خونه هم ماشین هم شغل باحقوق خوب داشته باشه

پدرمن موقع ازدواج‌یه دانشجوبود که یه شغل نسبتاخوب داشت بعد از دوتا بچه صاحب خونه وماشین شد ولی الان دیدم طرف ۱۰ساله ازدواج‌کرده بازم هیچی نداره 

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گفته چهل پیره طرز فکرت رو‌‌درست کن بعد نظر بده

عزیزم تو این مملکت اگ از ۱۸ سالگی کار کنه و موتور هم نخره غذا بیرون نخوره و تفریح نکنه ایشالله به امید خدا میتونه ی واد خیلییی کوچیک بگیره اون هم با قسط

😇

به نظرم مرد باید تمکن مالی لازم برای اداره زندگی رو داشته باشه بعد اقدام به ازدواج کنه شرایط الان با گذشته فرق داره قبلا می شد با پس انداز خونه ومایحتاج زندگی رو کم کم تهیه کرد ولی الان نه بلکه باید مرد پس انداز لازم رو داشته باشه وبعد ازدواج کنه البته این نظر من طبق تجربه خودمه من الان 44 سالمه وبه نظرم تو این زمینه تجربم بیشتر از بقیه است

طوری نیست فسیل بشی ولی اول خونه بخر

اصلی ترین مشکل برا متاهلی خونست ،تا نخوری زندگی عذاب اوره

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

دمت گرم ایشالا پله پله

تازه سنش هم کم نیست متولد ۶۶ بیچاره ولی خداییش پول درآر هست قبلا خرج پدر و مادرش و برادر و خواهر کوچکترش رو میداده که هیچی براش نمونده

الان از پارسال تا الان که ازدواج کردیم  ۵۸ تومن فعلا تونستم پس انداز کنم 

خیلی کمه ولی باز دارم کمک میکنم خودشم خیلی کاریه ماشالا 🥲♥️

ن تنهام نباش اما تا ب ثباتی نرسیدی ازدواج نکن 

میخوای شهر رو آباد کنیم؟

دختر خوب  جامعه با دیر ازدواج کردن به فساد میکشه

روزی چند نفر میگه بیماری پوستی؟

پس کی زندگی کنه 

خب دیگ این مسعله هست زندگی نمیتونه کنه

فقط مثل سگ پادو کار میکنه 

البته اگ شانس بیاره دندون هاش خراب نشن 

نخواد هزینه کنه 

چمیدونم. لباس مارک نخره 

قیمت هارو دیدی؟ قمیت خونه هارو ویلایی ک هیچی آپازتمان رو دیدی

😇

عزیزم تو این مملکت اگ از ۱۸ سالگی کار کنه و موتور هم نخره غذا بیرون نخوره و تفریح نکنه ایشالله به ام ...

باز میگه 40پیر نیست دیگه اون بنده خدا از 40به بعد زن میخواد چیکار الان فشار اقتصادی جوری شده مرد 30ساله نصف مو هاش سفیده

خب شما اشتباه فکر میکنی اول ماشین بگیر بعد خونه ،میدونم خونه مهمتره ولی وقتی ماشین داری یجوری بیشتر ...

من ماشین دارم

موتور دارم

پس انداز دارم

وسایل خونه هم دارم چون چند ساله مستقلم

اما مشکلم خونه ست

به نظرم مرد باید تمکن مالی لازم برای اداره زندگی رو داشته باشه بعد اقدام به ازدواج کنه شرایط الان با ...

اگه خونه داشته باشه می‌تونه کم کم بقیه مایحتاج و فراهم کنه سنگین ترینش خونست وکمر شکن بقیه حل شدنیه

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن