2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برعکسم هرچی بخوام بخورم نمیتونم همون دوقاشقم میخورم ۲کیلو کم میکنم

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

بخاطر پریودته دوره ی  pms  طوری نیست بخورم اما شمرده شمرده قاشق هایی رو ک میخوری رو بشمار

😞💔 سختمه ۳کیلو باید کم کنم افسرده شدم بخاطر این سه کیلو کم نمیشه هرکاری میکنم

خوشبحالت بخدا  من عین دیوم ولم کنن مامان بابامم میخورم

دکتر تغذیه رفتی؟ 

من پوست استخونم واقعا راضی نیستم ازوزنم

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

الان انقد گشنمه ها🥺

درکت میکنم منم از اول اشتهام زیاد بود ولی قبل ازدواجم اصلا چاق نمیشدم بعد ازدواجم آبم بخورم چاق میشم😢

همش تو رژیمم و پیاده روی ورزش و کیک نخور و فست فود نخور و.... خیلی سخته واقعا بعضی وقتا عصبی میشم ول میکنم میرم یه کیک گنده کاکائویی میخرم میخورم یا پیتزا میگیرم😂 ولی بعدش عذاب وجدان میگیرم

اصلا نمیدونم چرا اینجوری شدم قبل ازدواجم اصلا چاق نمیشدم شاید باورت نشه سر یه قضیه ایی یه هفته استرس داشتم غذا نخوردم بعدش تبدیل شدم به چارتیکه استخون!! از بس لاغر شدم انکار یکساله رژیم سخت گرفته بودم ولی الان استرس میگیرم گشنه ام میشه😭

😞💔 سختمه ۳کیلو باید کم کنم افسرده شدم بخاطر این سه کیلو کم نمیشه هرکاری میکنم

اکی میشه غصه نخور منم مدتی بود ک استپ وزنی داشتم اکی شدم 

سعی کن دستت باشه چقدر غذا میخوری اینطوری دیگ نمیتونی زیاد بخوری

مثلا تعداد قاشق برنجت رو بشمار ی جوررایی عذاب وجدان بهت دست میده خواه ناخواه بسته کور میشه اشتهات

😇

دکتر تغذیه رفتی؟  من پوست استخونم واقعا راضی نیستم ازوزنم

نه اخه اضافه وزن ندارم نرمالم خودم دوست دارم کم کنم ۳کیلو ازوناییم ک زود چاق میشم مراعات میکنم ولی گشنمه دیگه همیشه

درکت میکنم منم از اول اشتهام زیاد بود ولی قبل ازدواجم اصلا چاق نمیشدم بعد ازدواجم آبم بخورم چاق میشم ...

🤦🏻‍♀️منم همینم دیگه دوروز چیزی نمیخورم کلی کم میکنم 

نه اخه اضافه وزن ندارم نرمالم خودم دوست دارم کم کنم ۳کیلو ازوناییم ک زود چاق میشم مراعات میکنم ولی گ ...

خب ببین تو سعی کن اگرم میخوری مثلا قبل غذات اب بخور سیربشی یکم .ورزش داشته باش

تغذیت هم خیلی مهمه کم کالری بخور