2777
2789

سلام 

من می‌خوام حدود 1 سال و نیم دیگه پذیرش دانشگاه ترکیه بگیرم ، بعد میگن برای بورسیه ترکیه آزمون یوس تاثیر داره تو رزومه خوب

بعد اگه من از الان شروع کنم بخونم تا اون موقع میرسم که خیلی خوب بدم؟ یعنی خیلی سخت هست یوس یا نه؟

مثلاً از الان حدودا روزی دو ساعت بخونم

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موفق باشی عزیزم ولی ی سوال ینی ترکیه بهتر از ایرانه؟

مرسی عزیزم

ببینید توی ترکیه هم مشکلات هست ، ولی برای یکی که مثلاً تو آلمان و کانادا و سوئیس زندگی کرده که خیلی کشور های اوکی هستن بعد بخواد بیاد ترکیه براش سخته و خوب نیست ولی برای یکی که تو ایران زندگی می‌کنه با این همه مشکلات خب قطعا ترکیه بهتر هست

بعد من هدفم برای آلمان هست ، اول می‌خوام برم ترکیه و بعد که کارشناسی گرفتم برای ارشد و تخصص برم آلمان ، و خب دانشگاه های ترکیه خیلی سطح بالاتری دارن و برای اقامت کشور های دیگه از طریق ترکیه بهتره چون سطحش بالاتر هست

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

دوساعت کم نی!؟

خب من مدرسه هم میرم بعد می‌خوام زبان انگلیسی و ترکی هم یاد بگیرم خب وقتم خیلی کمتر میشه در حد دو ساعت  بعد برای یوس هم فقط ریاضی هندسه و هوش هست

مرسی عزیزم ببینید توی ترکیه هم مشکلات هست ، ولی برای یکی که مثلاً تو آلمان و کانادا و سوئیس زندگ ...

هر کشوری خوبی و بدی خودشو داره 

امیدوامر هر جا هستید موفق ترین باشید این امتحلنی ک میخان بگیرن هم بزنید تو نت راجب سختیش و اسونیش بدونید شاید تو یوتیوب هم سرج کنید اورد ولی چ سخت باشه چ اسون شما میتونید از فردا وقت بزارید روزی دو ساعت خیلی عالیه حتما استمرار داشته باشید و مرور کنید یادتون نره

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
هر کشوری خوبی و بدی خودشو داره  امیدوامر هر جا هستید موفق ترین باشید این امتحلنی ک میخان بگیرن ...

مرسی عزیزم از راهنماییتون حتما 😍❤️

خب وقتی هدفت آلمان هست چرا مستقیم نمیری؟ یکبار میخواهی ترکی یاد بگیری بعد دوباره آلمانی یاد بگیری که ...

چون آلمان کشوری هست که وقتی کسی بره اونجا که مدرک و تخصص داشته باشه براش مهمتره و ارزشش بیشتره و اینطوری آدم اونجا راحت تر هست و اگه بخوام از همین کارشناسی برم خیلیییییی هزینه داره و تمکن مالی بالایی داره 

ترکی هم تا حدودی بلدم و میخونم برای مدرک گرفتن وقتی رفتم ترکیه حدودا شیش سال باید اونجا باشم تا مدرک بگیرم تو این مدت یاد میگیرم

ولی خب کلا این اواخر علاقه مند شدم که زبان های مختلف رو یاد بگیرم