2777
2789
عنوان

بنظرتون این ۲ تا عکس شبیه هم هستن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 24 پست
جالب نیست. زخم و غم و این چیزا خوشم نمیاد 

حالا غیر از زخمش مثلا اینارو ببین

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوب موفق باشی💚 سیاه قلمِ؟

مرسی عزیزم همچنین❤️

ن عزیزم طراحیه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
تقریبا

حس و حالتون نسبت به این طراحیا چیه؟

اره خوبه اگه علاقه داری موفق میشی🌱❤

مرسی عزیز دلم❤️❤️

حالا غیر از زخمش مثلا اینارو ببین

این قشنگه.

فقط داخل چشمش سیاه کنی بهتر میشه

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
این قشنگه. فقط داخل چشمش سیاه کنی بهتر میشه

توی این سبک نمیشه چشم رو خیلی سیاه کرد فقط تا این حد

حس و حالتون نسبت به این طراحیا چیه؟

خیلی خوب طراحی شدن  ولی غمگینن.سعی کن نقاشی های شلدبکشی

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

خیلی خوب طراحی شدن    ولی غمگینن.سعی کن نقاشی های شلدبکشی

آره نقاشی های شاد هم حتما میکشم

2790
2778
2791
2779
2792