2777
2789
عنوان

🤔🤔؟؟؟

55 بازدید | 10 پست

میترسم برم اعتراض بزنم درصدامو کم کنن😶میشه همچین چیزی؟

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

بیشتر ببینید
اره

پس نزنم

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مطمعنی بزن به چیزی مشکوکی ایا؟

نه 😶😂🤦‍♀️فقط میگم نکنه اشتباهی داده باشن

بیشتر ببینید
اگه مطمعنی بزن به چیزی مشکوکی ایا؟

اقتصادم خوب دادم ینی فکر میکردم حداقل ۵۰ یا ۴۰ درصد میزنم تو قلمچی هم همینطور میزدم الان شوکه شدم فقط ۱۵ درصد زدم🥲وقتی دیدم

بیشتر ببینید
اقتصادم خوب دادم ینی فکر میکردم حداقل ۵۰ یا ۴۰ درصد میزنم تو قلمچی هم همینطور میزدم الان شوکه شدم فق ...

خب اگه مطمعنی اعتراض بزن

من یکی از دوستان امتحان استخدامی داده بود گفته بالای 250 میاره

اومدم با جواب هاش براش حساب کردم زیر 150 شد

میخوام بگم گاهی فکر میکن

اگه مطمعنی بزن نهایت ففط چند نمره کم ازت کم بشه

عزیزم  با این درصدا به نظرتون مازندران منطقه ۲ دختر مصاحبه دعوت میشم ؟؟البته بدون تاثیر معدل‌بومی شهرمون ۴ شهر کوچیکه ابتدایی ۱۲نفر خانم میخواد البته دبیریو،. هم می خواد و کل مازندران ۲۶۰ تا خانم از همه رشته ها میخواد ریاضی ۰ فنون ۳۰ جامعه ۴۸ روان ۳۷ عربی۴۳ اقتصاد ۴۰ فلسفه ۱۶ تاریخ وجغرافیا ۲۲ هوش ۳۰ تعلیم ۶۶

عزیزم  با این درصدا به نظرتون مازندران منطقه ۲ دختر مصاحبه دعوت میشم ؟؟البته بدون تاثیر معدل‌بو ...

صدرصد درصدات عالین🤍

بیشتر ببینید