2777
2789
عنوان

ناخن ها تون به این قشنگی هس

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 47 پست
ولی ناخن بلند چه طبیعی چه کاشت خوشم نمیاد پره کثیفیه چندشه

منم خوشم نمیاد

ولی وقتی نظرت را اینطوری بیان میکنی 

باعث لج کردن بقیه میشه

کمی ملایم تر و زیباتر بیان کنیم خیلی بهتره

[...شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،[اگر دیدین راجب ی سنجاب کوچولویی حرف میزنم،یا نینی کوچولو یا پسری و مَردی ..یا راجب هرچی و هرکس حرف میزنم ،منظورم هوسوکِ]صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم:(عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک و جیکوک هسن،هوپمین و یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و رسما ازدواج کردن،دیگه شیپرش بودن نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒 بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس لطفا هیچوقت اطراف من نپلک☝🏻[ی ادیت کوچولو اینجا بزنم ، بعد از رای گیری برای ماما):اوتی سیکسای نامحترمی ک بخاطر ی حرف فن بیس ک معلوم نیس اصلا کیه کلا هوسوکو مثل همیشه ول کردین ! اگه دستم بهتون برسه پاره‌هستین،از سولو استنا بیشتر ازتون بدم میاد،پس سعی کنین اصلا جلوی چشمم ظاهر نشین💋]عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت :) تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتسِ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم، کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد😭☝🏻از بین کنسرتای هاتس ی کنسرت اوتی سونی هاتس رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و کمر باریک و خوشگلشو و پوست سفیدشو کرد تو چشمون 😭☝🏻[ی ادیت بعد کنسرت انکور ران سوکجین:سکند بست کنسرتی ک دوسدارم الان ، کنسرت انکور روز اول ران سوکجینه ک س تا نینی باهم تو آهنگ سو وات ، آب بازی کردن😭🎀](۱۴۰۴/۰۸/۲۸عصر امروز تهیونگ اومد لایو و فارسی حرف زد😭گفت:(عصر بهیر،آنها صبحانه میکوردند)،اولشم برگشت گفت فارسی خیلی سخته ولی تلاششو میکنه💞😭آرمی ایرانی نمردیم و دیدیم یبارم ما توسط BTS منشن شدیم🔥🤍آدمیم که لب به غذا نمیزنم ولی دیگه اگه بمیرم هم یادم نمیره صبحونه بخورم🍓(آخه گوش کردن ب حرفای تهیونگ شی جز واجباته)🛐زندگیم رسما به دو بخش قبل از عصر بهیر و بعد از عصر بهیر گفتن کیم تهیونگ تقسیم شد🍭💞😭

انقدر کار کردم که تمام دستام اگزما شده بااینکه مجردم.کلا ناخنامم همیشه کوتاهه.بخاطر لگ اگزما لاک به ...

با سرکه خونگی و کرم مرطوب کن تا براق تمیز باشن

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خوشم نمیاد ولی وقتی نظرت را اینطوری بیان میکنی  باعث لج کردن بقیه میشه کمی ملایم تر و زی ...

چطوری بگم؟ این مودبانش بود.مثلا میگفتم زیر پره چرکه که بدتر بود بیانش

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم

اشتباااااه کردم رفتم ژلیش کردم ناخنامو نکنیددد آقاااا

من ناخنای خودم سفت سفت مثل استخون بوون تا کوتاه نمیکردم خودم نمیشکستن دو بار ژلیش کردم چنان نازک شده تقی میشکنه 😔😔😔😔

با سرکه خونگی و کرم مرطوب کن تا براق تمیز باشن

چی؟ ناخنام یا پوستمو میگی؟ پوستم اگزما شده😭

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
چطوری بگم؟ این مودبانش بود.مثلا میگفتم زیر پره چرکه که بدتر بود بیانش

نه منظورم این نیست که از عمد بد بیان کردی

شاید بخاطر این بوده واقعا فکر نمیکردی این نوع لحن زیبا نباشه..

مثلا میتونی بگی که:

ناخونای بلند معمولا باعث یسری بیماری ها میشه..با اینکه قشنگه ولی خب به ریسکش نمی ارزه

___

بعد وقتی ینفر میگفت چه بیماری ای؟

میگی کثیفیا و اون چیزایی که زیر ناخن هست

[...شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،[اگر دیدین راجب ی سنجاب کوچولویی حرف میزنم،یا نینی کوچولو یا پسری و مَردی ..یا راجب هرچی و هرکس حرف میزنم ،منظورم هوسوکِ]صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم:(عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک و جیکوک هسن،هوپمین و یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و رسما ازدواج کردن،دیگه شیپرش بودن نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒 بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس لطفا هیچوقت اطراف من نپلک☝🏻[ی ادیت کوچولو اینجا بزنم ، بعد از رای گیری برای ماما):اوتی سیکسای نامحترمی ک بخاطر ی حرف فن بیس ک معلوم نیس اصلا کیه کلا هوسوکو مثل همیشه ول کردین ! اگه دستم بهتون برسه پاره‌هستین،از سولو استنا بیشتر ازتون بدم میاد،پس سعی کنین اصلا جلوی چشمم ظاهر نشین💋]عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت :) تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتسِ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم، کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد😭☝🏻از بین کنسرتای هاتس ی کنسرت اوتی سونی هاتس رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و کمر باریک و خوشگلشو و پوست سفیدشو کرد تو چشمون 😭☝🏻[ی ادیت بعد کنسرت انکور ران سوکجین:سکند بست کنسرتی ک دوسدارم الان ، کنسرت انکور روز اول ران سوکجینه ک س تا نینی باهم تو آهنگ سو وات ، آب بازی کردن😭🎀](۱۴۰۴/۰۸/۲۸عصر امروز تهیونگ اومد لایو و فارسی حرف زد😭گفت:(عصر بهیر،آنها صبحانه میکوردند)،اولشم برگشت گفت فارسی خیلی سخته ولی تلاششو میکنه💞😭آرمی ایرانی نمردیم و دیدیم یبارم ما توسط BTS منشن شدیم🔥🤍آدمیم که لب به غذا نمیزنم ولی دیگه اگه بمیرم هم یادم نمیره صبحونه بخورم🍓(آخه گوش کردن ب حرفای تهیونگ شی جز واجباته)🛐زندگیم رسما به دو بخش قبل از عصر بهیر و بعد از عصر بهیر گفتن کیم تهیونگ تقسیم شد🍭💞😭

نه منظورم این نیست که از عمد بد بیان کردی شاید بخاطر این بوده واقعا فکر نمیکردی این نوع لحن زیبا نب ...

عزیزم من رشتم پیراپزشکیه.اینی که شما گفتی درسته ولی من که نمیخوام کتاب بنویسم یاکنفرانس بدم که  اینجوری بگم.فقط نظرمو به زبان عادی جامعه گفتم

چی؟ ناخنام یا پوستمو میگی؟ پوستم اگزما شده😭

هم دست هم ناخن ها رو تمیز براق میشن روز به روز

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
هم دست هم ناخن ها رو تمیز براق میشن روز به روز

اخه زخمای دستم با ابلیمو خیلی میسوزه

اشتباااااه کردم رفتم ژلیش کردم ناخنامو نکنیددد آقاااا من ناخنای خودم سفت سفت مثل استخون بوون تا کوت ...

کلسیم بدنت کمه

اخه زخمای دستم با ابلیمو خیلی میسوزه

چه زخمی هس دستات

چه زخمی هس دستات

زخم اگزما.بزنی نت نمونشو میاره واست.من هم بدون دستکش کار میکنم هم کلا کمی وسواسم زیاد دست میشورم

عزیزم من رشتم پیراپزشکیه.اینی که شما گفتی درسته ولی من که نمیخوام کتاب بنویسم یاکنفرانس بدم که   ...

منم رشتم دندانپزشکیه... خب ادامش؟

درسته منم فقط نظرم را گفتم..و قصد تحمیل نظرم ب شما را ندارم🙌🏻

منم رشتم دندانپزشکیه... خب ادامش؟ درسته منم فقط نظرم را گفتم..و قصد تحمیل نظرم ب شما را ندارم🙌🏻

یعنی چی ادامش؟ ادامه چی؟ چرا مثل بازپرسای دست به کمر از بالا نگاه میکنی؟ اصلا میدونی من چندسالمه اینجوری منو سوال جواب میکنی بچه جان ؟