2777
2789
سلام دوست من  میشه بگی من ازدواج دیگه‌ای دارم؟ همسرم فوت شده و اگر دارم زمانش و مشخصاتش  ...

حتما پیش تراپیست برو بله شما ۵ سال دیگه با یک فرد بسیار با ادب وارد رابطه میشیم اما پایدار نیست و دچار افسردگی میشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم نه ولی آیدنش موفقه و صاحب فرزند میشه

سلام لطفا منو بگو

امسال دانشگاه فرهنگیان قبول میشم؟!

اسمم اسما هست

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
زبونم لال خدا نکنه ولی دچار فرزند آوری میشی

من رابطه جنسی با کسی ندارم،این اقا یعنی حس تجاوز داره؟اینکه عادت ماهانه خودت نشور وغیر چی بود

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
بورسیه رو میتونم بگیرم؟؟؟ درمورد اون شخصی که فکر میکنم میتونم عملیش کنم؟؟؟ تا چندوقت طول میکشه؟

بنظرت چیکار کنم مادرم نسبت به ازدواجم حساسیت نشون نده چون خیلی پیگیره واسه ازدواج کردنم 

عزیزم نمره هام چطور میشه؟  چه تاریخی میرم؟

💊❓❓⁉️⁉️💦

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

زبونم لال خدا نکنه ولی دچار فرزند آوری میشی

این اقا ممکن بمن تجاوز کنه بعنی؟تورو خدا بگو منظورت از عادت ماهیانه خودت نشورو حمال نروچی بود

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
من به حس ششم چیزای ماوراء طبیعه اعتقاد ندارم ولی هر پیشگویی که می کنم درسته.مامانم میگه وقتی به دنیا ...

خب حالامیشه بگی من کی مشکلم حل میشه؟

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
من به حس ششم چیزای ماوراء طبیعه اعتقاد ندارم ولی هر پیشگویی که می کنم درسته.مامانم میگه وقتی به دنیا ...

سلام دوست عزیز 

حس می‌کنی سرنوشت من چی میشه ؟؟؟ 

دقیقا کی و با کی ازدواج میکنم .

در مورد شغلم ، تحصیلم چی میشه ؟؟