2777
2789
عنوان

کیا دوران عقد ....

3202 بازدید | 45 پست

با شوهراشون شب می‌خوابیدن ولی اون اتفاق اصلی و گذاشتن برای عروسی ؟ امکان پذیر بود ینی شوهرتون چجوری قبول کرد ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نزدیکانم

اتفاق اصلیشون و خبر داری مگه ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
من سه سال اون بیچاره اذیت کردم هر شب هم پیش هم بودیم 😂

قشنگ می‌خوابیدین ؟

من

خب چجوری شوهرت راضی شد کاری نکنه قبلش حرف زدی باهاش ؟

من  هر شب کنار هم‌بودیم تازه ۴ سال و ۱۱ ماه هم توی عقد بودیم ولی اصلی رو گذاشتیم شب عروسی😂😅 ...

پیش هم بودین ینی می‌خوابیدین کنار. هم ؟یا منظورت بیرون رفتنه ؟

خب چجوری شوهرت راضی شد کاری نکنه قبلش حرف زدی باهاش ؟

میگفت خدای نکرده اگر من توی دوران عقد بمیرم بعد از من برای ازدواجت مشکل میشه توی شهر ما این قضیه خیلی مهمه

خدا نگذره از کسانی که زندگی رو به کام ما تلخ کردن💔