2789
عنوان

هم‌ستر

183 بازدید | 9 پست

وای من اصلا نمیدونم چی به چیه،همه درگیر این برنامه شدن ،منم امروز رفتم ببینم چی به چیه داخلش حقیقتا هیچی نفهمیدم ،ولی مشکوک نیست؟خیلی مشکوکه همینجوری الکی بیان بهمون پول بدن،اگه کسی اطلاعات درست و کاملی داره راجبش میشه بگه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

این آیدی منه کسی بازی رو خواس بهم پیام بده  @heliya94p

تبلیغ ممنوعه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

⛔️توجه /اعلام خطر

⏪ در خواست نشر حداکثری👇

پروژه غربی صهیونیستی ا هم ستر کوین چیست؟

▪️ضمن  سلام  واحترام به اطلاع  میرسانم

کشورهای غربی هم پیمان رژیم صهیونیستی  در راستای مدیریت افکار عمومی کشورمان عدم تمرکز ملت ایران بر انتخابات ریاست جمهوری پروژه ای بنام هم ستر کوین را کلید زده وبا تبلیغات مسموم سعی در سست کردن اراده مردم جهت مشارکت درانتخابات رادارند

▪️با توجه به نزدیک شدن به ایام انتخابات ودرجهت دور نگه داشتن هم وطنان گرامی از اپلیکیشنهای داخلی پروژه سراسر صهیونیستی غربی هم ستر کوین را کلید زده و مبدا بازی را در اپلیکیشن تلگرام و درگاههای بعدی بازی را در توئیتر و سایر اپلیکیشنهای خارجی قرار داده اند

و جهت مدیریت افکار عمومی و پرت کردن حواس عموم مردم مبدا خرید کارتهای این بازی را صرافی ها قرار داده اند.درصورتی که اصل ماجرا همون طور که عرض کردم مدیریت افکار عمومی در سه جهت کاملا برنامه ریزی شدست که عبارتند از:

۱_مدیریت افکار عمومی در جهت کاهش مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری

۲_عدم استفاده از اپلیکیشنهای داخلی درایام انتخابات در راستای جلوگیری  شناخت کاندیداها و برنامه های اعلامی آنهاست و معرفی کاندیدای مدنظر کشورهای غربی ورژیم صهیونیستی در روزهای آخر انتخابات

۳_همونطور که مستحضرید هم ستر موجودیتی دو جن سه و...داره که متاسفانه با حربه استفاده از این بازی به عنوان صلوات شمار، توهین به دین ومقدسات مارو در صدر اهدافشون قرار داده اند

⏪مطمئن باشید در تولید این بازی دشمنان ما ازقبیل رژیم صهیونیستی وسازمان منافقین وکشورهای غربی مشارکت داشته واهداف برنامه ریزی شده فوق رو در بازی دنبال میکنند

وقتی چترت خداست،بگذار ابر سرنوشت هر چه میخواهد ببارد...

⛔️توجه /اعلام خطر ⏪ در خواست نشر حداکثری👇 پروژه غربی صهیونیستی ا هم ستر کوین چیست؟ ▪️ضم ...

انقدرررر دلیل هست که بقیه رای ندن ،دلیل واضح و روشن که این اصلا تاثیری نداره،شاید معنای پشتش این برنامه بد باشه،ولی اصلا هیچ ربطی به این قضیه نداره😐همین انتخابات قبلی همش ۳ درصد مردم رای دادن