2821
2789
عنوان

پدر من

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 21 پست
آره حق میدم بهت هیچ کس تو فامیل نیست طرف تو باشه مثلا بزرگ فامیل یا پدر بزرگی مادر بزرگی کسی نیست ؟

پدربزرگم که دقیقا کپی بابامه...مامانبزرگم فوت کرده..داییی و خاله باهام خوبن...عموم هم بد نیست از پدرم خیلی بهتره....ولی خب همیشه طرف برادرش رو گرفته...داییم یه بار سر همین رفتارهاش با من با پدرم دعوا افتاد..پدرم بهش میگه تو به دختر من نظر داری..داری براش خودشیرینی میکنی

پدربزرگم که دقیقا کپی بابامه...مامانبزرگم فوت کرده..داییی و خاله باهام خوبن...عموم هم بد نیست از پدر ...

واییی خدا رحمتشون کنه ببخشید عزیزم 🥲

خیلی اسیرت کردن واقعا 😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بمیرم برات خیلی برات ناراحت شدم عزیز دلم 😭😭مطمئنم یه روزی آزاد میشی 

خدانکنه...من که محکم وایسادم...شاید کل سال های جوونیم رو درگیر باشم...ولی یه روزی از شر پدرم و بعدش هم از شر اون مردک عوضی راحت میشم....

خدانکنه...من که محکم وایسادم...شاید کل سال های جوونیم رو درگیر باشم...ولی یه روزی از شر پدرم و بعدش ...

عزیزکم ناراحتش نباش فعلا سر کن مطمئنم روند زندگیت یه جایی عوض میشه 

2790
2823
2791
2779
2792