2777
2789
عنوان

یه سوال آشپزی

114 بازدید | 16 پست

من داخل بسته های گوشتم یه تیکه دنبه هم فریز کردم و هر بار میخوام خورشت درست کنم اول اون دنبه رو ریز میکنم سرخ میکنم تا روغش گرفته بشه (جزغاله هاشو میریزم دور) بعد پیازو گوشتمو داخل همون روغن سرخ میکنم

اولش بوی دنبه راه میفته و زیاد خوشایند نیست ولی خودم طعم خورشتامو دوست دارم

به نظرتون اشتباهه؟

چون ما بره میکشیم و فریز میکنیم برای همین دنبه همیشه دارم کنار گوشتام

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیش اشتباهه؟

اینکه یه وقت مضر نباشه و یا باعث بشه طعم بدی به غذام بده

البته من خودم دوست دارم

الان تو فریزرم دنبه خیلی دارم نمی دونم باهاشون چیکار کنم هر بار همینجوری آب میکنم و به جای روغن استفاده میکنم

اینکه یه وقت مضر نباشه و یا باعث بشه طعم بدی به غذام بده البته من خودم دوست دارم الان تو فریزرم دن ...

نه چه اشکال داره وقتی خودتون دوست دارین ،فقط مهمون میادنریزشایددوست نداشته باشن

اینکه یه وقت مضر نباشه و یا باعث بشه طعم بدی به غذام بده البته من خودم دوست دارم الان تو فریزرم دن ...

ن خیلی هم خوبه اگه دنبه زیاد داری ریز کن اروم بزار روی گاز روغنشو بگیر توی خورشت استفاده کن خیلی هم خوشمزه میشه غذا و بو هم نداره ک

......خدایا ب توکل نام اعظمت.
ن خیلی هم خوبه اگه دنبه زیاد داری ریز کن اروم بزار روی گاز روغنشو بگیر توی خورشت استفاده کن خیلی هم ...

همون اولش موقع روغن گیری فقط بو داره درسته؟

چون بعدا خورشتام اصلا بو نمیگیره

تا چقدر موندگاری داره؟

اگ‌بوی دنبه اش قوی نباشه تو غذا مشکلی نیست ولی اگ‌خورشتت خیلی بوی دنبه بده ممکن واسه بعضیا ناخوشایند ...

به نظر خودم که خورشتام بو نمیگیره ولی خوب چرب میشه همیشه خورشتام و بهش لعاب میده 

ولی خوب میگم یه وقت اون اولش که روغنشو میگیرم بوش برای همسایه ها آزاردهنده نباشه

همسایه های ما خیلی سوسولن 

یه بار همسایم بهم گفت تورو خدا پیاز سرخ نکن بوش اذیتمون میکنه آماده بخر 

همون اولش موقع روغن گیری فقط بو داره درسته؟ چون بعدا خورشتام اصلا بو نمیگیره تا چقدر موندگاری داره ...

اره بو فقط موقعی هست ک روغن میگیری بعدش دیگه بو نداره ان چنان.تازه نسبت ب روغنای بیرون خیلی خوشمزه تر و مفیدتره.یخچال بزار موندگاریش بیشتره

......خدایا ب توکل نام اعظمت.
اره بو فقط موقعی هست ک روغن میگیری بعدش دیگه بو نداره ان چنان.تازه نسبت ب روغنای بیرون خیلی خوشمزه ت ...

ممنون عزیزم