2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قپی اومدی که خانواده ی سپاهی هستی به یه جماعت فحش و ناسزا گفتی الانم ریدی بخودت میخوای تعلیق شی چوب تو .... نکنن😂😂خااااک هفت تپه بر سرت

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
قپی اومدی که خانواده ی سپاهی هستی به یه جماعت فحش و ناسزا گفتی الانم ریدی بخودت میخوای تعلیق شی چوب ...

زر نزن بابا من پدرم سرهنگ سپاهه خانواده سپاهب و جانباز هستیم اینجا یه شدت افراد سطح پایین مثل تو هست خیلی وقت پیش میخواستم تعلیق شم گمشو از تاپیک من 

خییببیلی بی ادبی...همین

بچه ی ۱۳ ساله

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
آفرین منتظر توهین بودم آفرین 😂 ممنونم ازت 

بپای تو نمیرسم هنوز😂 

روی بیتربیتیت خیلی کار کردن😂😂😂

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
چخه گمشو از تاپیک من 

احتمالا ادبیات خونتون همینه،نباید تعجب کرد از این همه بی تربیتی بی ادبی!

خدا بهت  عقل بده و ادب!

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
این توهین مستقیم کرده واقعا این سایت صاحب نداره؟ niniyar_5 niniyar_3

😂😂😂😂😂ناااالههه کننننن😂

@niniyar_1  

@niniyar_3  

لطفاً به این کودک زیر ۱۵ سال 

که قبل اینکه ادب و تربیت یاد بگیره اومده تو اجتماع رسیدگی کنید.

هر چی که لایق خودشه به دیگرون میگه.

ممنون