2777
2789
عنوان

موی صاف یا فر؟

813 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها، من صورتم تقریبا کشیده س، موهامو کراتینه کنم قشنگتره یا فر ؟!

خودم حس میکنم فر قشنگتره ولی انگار کراتین مدروز تره. کدوم بهتره بنظر شما؟!

چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

در اینستا هم کراتین ام فر میزارن .

اما به من نمیاد خودم تو خونه صاف کردم بسیار زشت شدم‌

حتی خیلیا کراتین کردن خیلی زشت شدن .

به همه نمیاد .

تو هم تو خونه صاف کن یا برو آرایشگر برات سشوار بکشه صاف بشه ببین بهت میاد یا نهد

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اونایی ک خودشون موی لخت دارن فر دوس دارن و برعکس   فر

موهام حالت داره. میخوام یکم روحیه م عوض شه میگم تغییر ظاهری بدم، از طرفی خیلی پره حوصله شونه کردن ندارم🤭

مطمئن باش همون حالت طبیعی قشنگ تره

کسل و بی حوصله شدم، ۲ ساله بخاطر بارداری و بچه هیچ کاری نکردم، گفتم یکم خودمو تغییر بدم روحیم عوض شه.

اونی که بهت میاد رو جای مد نزار منم‌موهام حالت داره ولی خودم دوست دارم صاف باشه ولی بهم میگن فر ب ...

الان کدومشو انجام دادی؟!دقیقا منم همینطورم. البته انجام ندادم تا حالا. ولی فک میکنم فر بیشتر میاد.

در اینستا هم کراتین ام فر میزارن . اما به من نمیاد خودم تو خونه صاف کردم بسیار زشت شدم‌ حتی خیلیا ...

جدی؟!!پس چرا من هرکیو میبینم قشنگ شده؟!!

ولی راست میگی. منطقیه حرفت.مرسی

من م هام فره ولی متاسفانه ریخته کم پشته وگرنه فر عالیه اصلا فرفری بودن یه نعمت  هم موهات فر با ...

خنده م گرفت، ماشالا بهت، یعنی همه اینایی که گفتی رو داری؟!خوش بحالت خوشگل😍😍😍😘.

من موهام حالتداره، حوصله شونه کردن دیگه ندارم. اصلا کسلم میخوام روحیه م عوض شه گفتم خودمو تغییر بدم .