2777
2789

عذرمیخوام‌اگه تاپیک تکراریه،میخوام از نظرات شناهام استفاده کنم

.

من بخاطر چهرم اجتماعی نیستم

گندمی.لاغر‌ و دور چشما تیره و...

از بچگی همه(بالای ۳۰۰ نفر) بهم گفتن زشت

بخاطر همین ضد اجتماعی شدم و جایی نمیرم

ن مهمونی ن ختم...

از سیاهیم خجالت میکشم

۲۲ سالمه و جرئت و دل و دماغ عمل و..ندارم

انقد جایی نرفتم ک خاستگار‌هم برام نمیاد،مامانم گف هیچکس حال تورو ازم نمیپرسه نه عمه هات نه بقیه،همه سراغ خواهرتو میگیرن فقط و میگن زکیه رو ولش کنید اجتماعی نیس🙂🙂من چه گناهی کردم؟

مگه تقصیر خودم بود چهرم؟

چیکار کنم خاستگار بیاد؟دلم شکسته واقعا

مامانم میگه عمل کنی شاید زشت تر بشی و بد در بیاد

عکس اصلا نمیتونم بدم،اصلا

‌.

یه بار دخترعموم تنها بود،عمه هام صد بار بهش زنگ زدن بیا اینجا تنها نباشی ولی من یه هفته تنها بودم و حتی یه بارم زنگ نزدن🙃خالمم همینطوره

بیشتر این چیزلیی که گفتی جز فیورتای منه. پوست گندمی اندام لاغر. عالیه.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا. اگه دماغت اینا خوب نیس عمل کن. تو تابستون مخصصوصا همه کلی پول خرج میکنن تازه بشن مثل تو

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

برو باشگاه 

تلاش کن واسه چاقیت 

اگه پولشو داری بینیتم عمل کن مگه چیه 

اگه لباتم داغونه ژل بزن من خودم ژل زدم خیلی راضیم خیلی دوسشون دارم 

و ی کلاس دیگه برو برا دل خودت ک هم تو اجتماع باشی هم روحیت بهتر بشه 

هرچی میریم جلوتر بیشتر میفهمم ک همه ی زندگیمی

منی که اضافه وزن دارم اصلا اجتماعی نیستم😞💔

چقدر اضافه؟ منم وقتایی که ورزش نمیکنم حس خیلی بدی دادم. اما روزی که ورزش میکنم حسم به خودم عالی میشه. حتما امتحان کنین. حتی شده یه ساعت پیاده روی یا رقص

مهم خود خود خودتی...تو زیبایی .خدای مهربونم هیچ چیز زشتی تو دنیا خلق نکرده! به جای اینکه به نظر دیگران گوش بدی،برو زیبایی هاتو جلوی آیینه ببین.هیچ کسی حق نداره درباره تو نظر بده حتی خانوادت. عمه هات سراغتو نمیگیرن؟بهتر...هرچی بقیه بهت نزدیک باشن،بیشتر تو زندگی و تصمیماتت دخالت میکنن.قوی باش و پراز اعتماد به نفس.

عکس بزاررر 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

وقتی رو خوش به هیشکی نمیدی چه توقعی داری جانم؟

خودتم میگی گفتن زکیه رو ولش کن اجتماعی نیست. نگفتن که خوشگل نیست.

آدما جذب رفتار همدیگه میشن نه صورتش!

خواهرتم چون خواهر توئه قیافش  یه درصدی با تو متفاوته وگرنه شبیهته. اما چون با بقیه بگو بخند داره و تعامل داره و تو جمعشون واسه خودش جا باز میکنه، وقتی نیست جای خالیشو احساس میکنن.

همه چی به خودت بستگی داره. رفتارتو عوض کن

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋

ب نظرم‌همه اینا مقصر مامانته  اون باید تورو هر جوری ک‌هستی بها میداد

حالا انداخته سر فک‌و‌فامیل

مادرت  وقتی بهت بی احترامی میکنه از بقیه چ‌انتظاری داری

دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ....