2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها من با شماره ی دیگم حساب کاربری اضافه کردم و خودمو دعوت کردم. به عنوان فرند قبول کرد. نکنه تقلب باشه و حذفم کنن بعدا😕

بزن باران بهاران فصل خونست، بزن باران که صحرا لاله گون است/ بزن باران که به چشمان یاران، جهان تاریک و دریا واژگون است

بچه ها من با شماره ی دیگم حساب کاربری اضافه کردم و خودمو دعوت کردم. به عنوان فرند قبول کرد. نکنه تقل ...

نه تقلب نمیشه

چطور یه حساب دیگه ساختی؟من یه شماره دیگه دارم میخوام حساب درست کنم براش

میشه برا حاجتم صلوات بفرستید🥰
نه تقلب نمیشه چطور یه حساب دیگه ساختی؟من یه شماره دیگه دارم میخوام حساب درست کنم براش

آخه دوستم گفت بعدا که ربات میفهمه حذفش میکنن. همونجا که نام کاربریتو نوشته تو ردیفش یه علامت مثل پیکان هست. اونو بزن منویسه add ecant اضافه کردن حساب

بزن باران بهاران فصل خونست، بزن باران که صحرا لاله گون است/ بزن باران که به چشمان یاران، جهان تاریک و دریا واژگون است

ی سوال من از طریق لینک یکی وارد شدم میخوام از فرنداش برم و سکه هاش بره و بسوزه دیگه بازی نمیکنم چ کن ...

نمیشه. شما دیگه جز فرنداشی. فعالیت شما که باشین یا نه فرقی به حال اون شخص نداره. حالا چرا نمیخای بازی کنی؟