2777
2789

دیدین تاحالا یه شوهر قد بلند و خوشگل یا معمولی با موقعیت خوب،زن معمولی یا زشتش رو بپرسته؟

مثلا شوهره تحصیلاتش بالا باشه و زنش تحصیلات پایین و‌چهره زشت یا معمولی؟

عذرمیخوام اینجوری میگم امیدوارم تاپیک از موضوعش منحرف نشه ولی خب سلیقه ۷۰ درصد مردها زن توپر (گوشتی) و سفیده فارغ از اروپا و درست و غلطیش

مثلا دیدین زنی ک سبزه باشه لاغر باشه و شوهرش خییییلی دوسش داشته باشه؟💔💔

اون زنه چیکار کرده ک شوهره انقد دوسش داره؟

من حس میکنم چون سبزه و لاغرم،وقتی ازدواج کنم براش کافی نباشم و چشمش پی بقیه باشه و همش بترسم از خیانت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره زنه سبزه که هیچی 

سیاه 

بنده خدا شوهرش بهش میگه چشم .ظرفاشو میشوره 

خدا پیشونی بده

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

سلیقه ای هست دیگه ، 

باور کنید ما اصلا به رنگ پوست فکر نمیکنیم 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

اره زیاد دیدیم زنه قیافش مثل انگار هیولاست صداشم همینطور مردخوب نجیب پولدار قیافه خوب زنشومیپرسته زنش مرده بوداینوگرفته بود 

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

بله بسیار فراوان دیدم یکیش یکی از اقواممون که زنش فوق العاده خوشگل بود ولی ساده و بی سیاست شوهرش با دوتا بچه رفت یکیو گرفت که خیلی زشت بود ولی خیلی زبون باز بود خلاصه زن اوله طلاق گرفت حالا چند ساله دارن باهم زندگی میکنن مرده کمتر از سمیرا جان بهش نمیگه مرده هم پولدار یه ۲۰۷ خریده انداخته زیر پای خانم به اولی اجازه نمیاد تنهایی تا خیابون بره

تاپیک قبلتو هم دیدم به عنوان یه آقا میگم اعتماد به نفس نداری برو مشاوره برو بیرون برو توی اجتماع . روی رفتارات و گفتارت کار کن . روابط عمومی و... چهره رو پوشش میده . ضمنا به حرف بقیه توجه نکن . 

خودمم والاقیافه معمولی دارم اما شوهرم میگه ازهمه زنازیباتری 🤣🤣🤣

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶