2777
2789
عنوان

ویروس ۱۴۰۳

267 بازدید | 20 پست

بچه هاکسی این چندوقت اخیر کرونا یا ویروس جدید گرفته یااطرافیان مبتلا شده باشند؟علائمتون چی بود؟چکارکردین خوب شدین؟

این علائم چه ویروسیه؟با گلودردشروع میشه وچندوقت بعدش سرفه وتهوع وبیحالی وبی اشتهایی ودل ضعفه واسهال وسنگینی قفسه سینه اضافه میشه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سوپ مرغ  داخلش کدوسبز و سیر و...  بریز  گلودرد و سرفه داری زردچوبه تو شیر ولرم بریز ...

من دی ماه ۱۴۰۲ گرفتم بااین علائم هنوز تاحدودی سرفه رو دارم وترشحات بینیم سبز شده بود واردهانم یکم خلط سبز خارج شده بود ولی آبریزش وعفونت گلوندارم وتنگی نفس هم پیدا میکنم میخوام برم دکتر

من دی ماه ۱۴۰۲ گرفتم بااین علائم هنوز تاحدودی سرفه رو دارم وترشحات بینیم سبز شده بود واردهانم یکم خل ...

دیگه از دی تا الان خیلی طولانیه. حتما باید بری دکتر. 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
دیگه از دی تا الان خیلی طولانیه. حتما باید بری دکتر.

ازاعضای خانوادم گرفتند بامن البته پیش هم نبودیم تقریبا کل زمستون رودرگیر بودند وپسرشون تا چندوقت بعدعید سرفه خلط دار میکرد دوباره چند وقت پیش گرفتند وخوب شدند مدلش اینه  

چه علائمی داشتند؟دکتر گفت کروناس؟

۱۰ماهش بود قابل حرف زدن نبود بگه کجام درد میکنه ،،،دکتر هم نه چیزی نگفت ولی علائمش چیزی که من میدیدم  همین سرفه های خلطی طولانی مدت، ترشح سبز دماغ وخلط گلو و تب هم داشت 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز