2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 42 پست
ازدواج واسه بعضیا داغون واسه بعضیا بهشت میشه.جوری که تو خوابم نمیدیدن. من با ۳۲ سال سن فقط دنبال یه ...

باز اون خانمم مشخص نیست آیندش چطوره ،تو ظاهر قضیه رو میبینی ،من خیلی اینجور دیدم که عقد وعروسیشون تو بهترین تالارها بوده ،بهترین لباس عروس سفارش دادن و ماه عسل شون خارج از کشور بوده ولی زندگیشون دوام نداشته ،

باز اون خانمم مشخص نیست آیندش چطوره ،تو ظاهر قضیه رو میبینی ،من خیلی اینجور دیدم که عقد وعروسیشون تو ...

اتفاقا اینا خوبم دوام میاره. پدرمادر عروس در حدین که فقط شکمشون سیر میکنن ویه واحد خونه از خودشون دارن.همش به قرض از فک وفامیل و فروختن حتی یک متر ارثی که از بابای پدره مونده وقسط ووام وبانک الان یه داماد اینجوری گیرشون اومده.گفتن ما همش به سختی بودیم بچمون اینجوری نشه.بهش گفتن هرچی شد بساز شرایط شوهر ایندت ارزوی خیلی هاست. خانوادت پسره هم ساده و پاک وخوبن.ازین بدجنسا نیستن.با هم کنار میان.مخصوصا که پسره خانوادشو دوست داره زن ایرانی میخواسته وخودش گفته هرکی خانوادش انتخاب کنن. واسه عید که اومده بود ایران فامیل مارو دید وخانوادش جدا دیده بودن وبی خبر ازهمدیگه اینو پسندیده بودن

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب برام سوال شد که با وجود خواستگار زیاد چرا جوابش رد که گفت مناسبش نیستن 🙂

قسمت نمیشه،،یک وقتی ادم دنبال درسه نمیشه یک وقت ادم خوبی نمیاد یا دو طرف به هم نمخورن ،،این طوری که شما مگی مخای رو دختر مردم عیب بزاری

من عیب بزارم؟

خیلی ها هستن خواستگار زیاد دارن خوب نمیشن به هر دلیلی،،یکی مترسه یکی هم دنبال ادم مناسب خودشه،،

بعدم خواستگار سنتی خوب سخته چه مدونی کی هستن که راشون بدی خونه 

پس نپرس چرا ،،خودت که دختر بودی

اتفاقا اینا خوبم دوام میاره. پدرمادر عروس در حدین که فقط شکمشون سیر میکنن ویه واحد خونه از خودشون دا ...

انَشالله خوشبخت بشن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .