2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 42 پست
نه این بنده خدا هدفش اینه منو اذیت کنه

کسی که هدفش اذیت کردن باشه از این جمله استفاده نمیکنه. شما رو به چیزی تشبیه کرده که هیچ مشابهتی بهش نداری ، پس شوخی بوده . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امان از مردم فضول که سرشون تو زندگی همه هست  الا خودشون!!

بی خیال عزیزم بهشون توجه نکن به منم میگن 

بگو به زندگی شما نگاه کردم برام عبرت شد😏

به سرزنش کنندگان بگویید اندکی صبر حوادث روزگار می چرخند❤️‍🩹
کسی که هدفش اذیت کردن باشه از این جمله استفاده نمیکنه. شما رو به چیزی تشبیه کرده که هیچ مشابهتی بهش ...

اخه مگفت ازدواج کن بد بود جدا شو این همه طلاق گرفتن

والا گیر دادن به ما دخترها ،،اصلا شاید یکی از ازدواج خوشش نمیاد

یکی‌ از مشکلات فرهنگی این مملکت همینه که میخوان‌ سر دربیارن از کار همه ... واقعا چرا باید حتما دختر ازدواج شاید دلش نخواد یا مرد فیوریتشو پیدا نکرده 

من بابام مریضه  وضع مالیم خرابه مترسم بدتر ازاین سرم بیاد ولی طرف مگه سخت نگیر فوقش جدا مشی بشو چون دردی که من کشیدم نکشیده🥲🥲 بی پولی رو باید تحمل کنی گف مردم هم ت دلت بزاری ای بابا

سلام چرا جواب رد میدی؟

دقیقا شدی مثل همونایی که اسی ازشون میناله. الان گفت چی جواب بدم نکه چرا شوهر نمیکنم.

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
بگو شما رو میبینم زندگیتون اینقدر داغونه،از ازدواج پشیمون میشم

ازدواج واسه بعضیا داغون واسه بعضیا بهشت میشه.جوری که تو خوابم نمیدیدن. من با ۳۲ سال سن فقط دنبال یه کیسیم که به دلم بشینه ولی هرکی یجور میلنگه. حالا دختر فامیلمون ۱۶ سالشه با یه همه چی تموم نامزد کرده.قرار دوسه سال دیگه بعد ازدواج ببرنش فرانسه. پسره اونجا کار وخونه زندگی داره. حالا ماها اینجا با بدبختی زندگی میکنیم.نه لباس درستو درمونی میتونیم بخریم نه غذاهای خوبی، هربار سفره ها و قدرت خریدمون کم وکمتر میشه، یه مسافرت درست توی یه هتل درست ودرمون تو همین کشور خودمون نمیتونیم بریم ولی این یارو وامثالش زیر ۲۰ سالگیشون اروپا نشین میشن

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
اخه مگفت ازدواج کن بد بود جدا شو این همه طلاق گرفتن

یا خیلی شوخ طبع بوده یا خیلی احمق . اینو دیگه از لحن بیان میشه فهمید 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .