یه سریالی میخوام که داستان اصلی ترسناک یا جنایی باشه ولی حالا اون کنارا عاشقانه داشته باشه.. یه چیز که قلبم ذوب شه از قشنگ بودنش میخوام ، سراغ ندارین؟🤭
اسي اگه انتقامي و سفر در زمان دوست داري با شوهرم ازدواج كن هم بد نبود ، ولي عاشقانه داره ، توش كشتن هم داره ولي انتقاميه ،
جديدا من هندوانه چشمك زن رو هم ديدم تو ژانر سفر در زمان و موزيكال و طنز خوشم اومد ، دوباره ١٨ سالگي هم همينطوز ولي خب اينا جنايي نيستن و عاشقانه هم دارن
عاشقان ماه قسمتای اولش بدم اومد و دیگه نگاهش نکردم ..آخه دختره یجورایی به شوهر خالهش فک کنم نخ میدا ...
اره اولاش خیلی بده ولی بعدش.. دیگ غیر ممکنه از ذهنت پاک شه خودمم تا قسمت دوم سوم دیدم دیگ نکاه نکردم تا ی سال😐بعدش انقدر دوستم بهم گفت دیگ نشستم تا اخرش نگا کردم و الان نتیجش شده نمیتونم از ذهنم پاکش کنم اخراش قشنگه🤌🏻
اهان تو ژانر سفر ذر زمان دونده ذوست داشتني هم هست كه يه قاتلي توشه كه دختره برميگرده عقب كه حلوي اين ...
من یه فیلم سینمایی دیدم .اگه اشتباه نکنم اسمش call بود . خیلی دارک و قشنگ بود .. ولی ممکنه یکیمی هم کسل باشه .. یه دختری تماس میگیره بعد با یه فردی تو گذشته که کشته شده و شکنجه داده شده صحبت میکنه و...