2777
2789
عنوان

سریال کره ای قشنگ سراغ ندارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 46 پست
بآورم نمیشه از بین همشون فقط دهن لق رو دیدم ... مثلا من از اونایی ام که عاشق سریال کره ای ام ... مرس ...

یعنی فقط میتونم یگم خوش بحالت که آقای ملکه  و عاشقان ماه ندیدی🥲اینقدر قشنگه ک نگو دوست داشتم ی بار حافظم کلا پاک شه دوباره ببینم🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسي اگه انتقامي و سفر در زمان دوست داري با شوهرم ازدواج كن هم بد نبود ، ولي عاشقانه داره ، توش كشتن هم داره ولي انتقاميه ، 

جديدا من هندوانه چشمك زن رو هم ديدم تو ژانر سفر در زمان و موزيكال و طنز خوشم اومد ، دوباره ١٨ سالگي هم همينطوز ولي خب اينا جنايي نيستن و عاشقانه هم دارن

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
یعنی فقط میتونم یگم خوش بحالت که آقای ملکه  و عاشقان ماه ندیدی🥲اینقدر قشنگه ک نگو دوست داشتم ی ...

عاشقان ماه قسمتای اولش بدم اومد و دیگه نگاهش نکردم ..آخه دختره یجورایی به شوهر خاله‌ش فک کنم نخ میداد ..واسه همین نگا نکردم.. آخه خاله ش چقدر مهربون بود ..چقدر نامردی میخواس اینکار

In love with darkness ♥🐞

اهان تو ژانر سفر ذر زمان دونده ذوست داشتني هم هست كه يه قاتلي توشه كه دختره برميگرده عقب كه حلوي اينو بگيره ، بد نبود ولي خب عاشقانه داره البته

اسي اگه انتقامي و سفر در زمان دوست داري با شوهرم ازدواج كن هم بد نبود ، ولي عاشقانه داره ، توش كشتن ...

اره .. فقط عاشقانه ش بیش از حد نباشه و داستان باحال باشه اوکی هس .مرسی💛

In love with darkness ♥🐞
عاشقان ماه قسمتای اولش بدم اومد و دیگه نگاهش نکردم ..آخه دختره یجورایی به شوهر خاله‌ش فک کنم نخ میدا ...

اره اولاش خیلی بده ولی بعدش.. دیگ غیر ممکنه از ذهنت پاک شه خودمم تا قسمت دوم سوم دیدم دیگ نکاه نکردم تا ی سال😐بعدش انقدر دوستم بهم گفت دیگ نشستم تا اخرش نگا کردم و الان نتیجش شده نمیتونم از ذهنم پاکش کنم اخراش قشنگه🤌🏻 

عاشقان ماه قسمتای اولش بدم اومد و دیگه نگاهش نکردم ..آخه دختره یجورایی به شوهر خاله‌ش فک کنم نخ میدا ...

ميخراست بگه خيانتي كه تو قرن جديد بهش شد كارماي عمل خودش بوده كه تو گذشته عاشق مرد متاهل ميشه ولي خب بعدا عاشق نقش اول ميشه 

اهان تو ژانر سفر ذر زمان دونده ذوست داشتني هم هست كه يه قاتلي توشه كه دختره برميگرده عقب كه حلوي اين ...

من یه فیلم سینمایی دیدم .اگه اشتباه نکنم اسمش call بود . خیلی دارک و قشنگ بود .. ولی ممکنه یکیمی هم کسل باشه .. یه دختری تماس میگیره بعد با یه فردی تو گذشته که کشته شده و شکنجه داده شده صحبت میکنه و...

In love with darkness ♥🐞
اره .. فقط عاشقانه ش بیش از حد نباشه و داستان باحال باشه اوکی هس .مرسی💛

باز نقدا رو بخون و نظرات رو 

و اگه هر كدومو شك داشتي ازم بپرس حتما 

چون هم اينترنت كنده هم گرونه حروم نشه دان كني دوست نداشته باشي 

اره اولاش خیلی بده ولی بعدش.. دیگ غیر ممکنه از ذهنت پاک شه خودمم تا قسمت دوم سوم دیدم دیگ نکاه ...

چه جالب.... منم قسمتا اولش دیدم اصن اعصابم خورد شد و نگاش نکردم .پس ببینمش 

In love with darkness ♥🐞
من یه فیلم سینمایی دیدم .اگه اشتباه نکنم اسمش call بود . خیلی دارک و قشنگ بود .. ولی ممکنه یکیمی هم ...

چه باحاله😍من سفر در زمان خيلي دوست دارم 

اينم نوع خاصي بود ظاهزا ارتباط بين زمانها بوده

ميخراست بگه خيانتي كه تو قرن جديد بهش شد كارماي عمل خودش بوده كه تو گذشته عاشق مرد متاهل ميشه ولي خب ...

همون قسمتای اولش باعث شد نتونم نگاش کنم

In love with darkness ♥🐞

اگه ژانر انتقامی و جنایی خفن بدون عاشقانه میخوای راننده تاکسی یا دهن لق رو ببین

ولی اگه میخوای بهترین سریال با ژانر فانتزی خفن ترسناک و جنایی و عاشقانه ببینی روباه نه دم ۱ رو ببین