2777
2789

دنبال انگیزه باشید

من خودم خیلی خستمه و تحملم تمام شده ولی وقتی مادرمو میبینم منصرف میشم 

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نعوذبالله، آبجی گلم ضعیف نباش، خودتو به نیروی قدرتمند پروردگار. وصل کن که اول واخر هرچیزی هست، بخدا بسپار، نمازبخون صلوات بفرس حتما آرامش بهت برمیگرده ان شاءالله

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم

من از وسواس فکری شدید دارم عذاب میکشم!دارو میخورم مشاوره رفتم خوب نمیشم هر روز دارم اذیت میشم

وسواس تون درچه حده، تمیزی؟ فکرنکن، بی اهمیت باش، بزار فکرت بیاد ولی اهمیت نده، گورشو گم میکنه، خودتو مشغول کن توجمع برو تنهانمون

میتونم بپرسم چرا؟اگه دوسدارین میشنوم حرفاتونو

بخاطر فشار اقتصادی 

ناامیدی

زندگی سخت

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

وسواس تون درچه حده، تمیزی؟ فکرنکن، بی اهمیت باش، بزار فکرت بیاد ولی اهمیت نده، گورشو گم میکنه، خودتو ...

نه عزیزم کاش تمیزی بود 

وسواسم راجب مرگ آدم هاست ذهنم میگه من با کارام سرنوشت خانوادمو تعیین میکنم باید مواظب باشم از دستشون ندم ۷ ساله😢

نه عزیزم کاش تمیزی بود  وسواسم راجب مرگ آدم هاست ذهنم میگه من با کارام سرنوشت خانوادمو تعیین م ...

بیخودیه، تارعنکبوت، بیخیال بابا، این چرتا چیه، خودتو رها کن، محل نده، سخته، ولی محل ندی دمشومیزاره رو کولش میره، بزرگش کردی، ازبس بها دادی، ول کن مزخرفات چیه، همچی گردن من

من افسردگي دارم حال روحيم بده خيلي هم برا درمانش تلاش كردم اما نشد كسي كه دوسش داشتم تو زرد از آب ...

تو زرد از اب دراومدن ادما🙂چقد اشناست واسه من 

منم ناامیدم از زندگی 

اوضاع روحی خونواده و البته خودم اصلا خوب نیست 

هی میخام دست و پا بزنم خودمو از این مخمصه نجات بدم ولی نمیتونم اصلااا نمیتونم

نه عزیزم کاش تمیزی بود  وسواسم راجب مرگ آدم هاست ذهنم میگه من با کارام سرنوشت خانوادمو تعیین م ...

وسواس تنها یه چیزه، فقط باید اهمیت ندی، یه چیزه که شکلهای مختلفی تو فکراد ما میان، باید محل ندی هرکی به نوعی بعضیاگرفتارن، افکارچرت، 

میدونم چی میگی اما برام خیلی سخته ناخواسته میاد تو فکرم و اذیتم میکنه عذاب میکشم در طول روز یک هفته ...

عزيزم شما بايد اخبار منفي نبيني 

سرتو گرم كاراي مورد علاقت كني

مرگ دست خداست😀