2821
2789
عنوان

نمیتونم دیگه..

65 بازدید | 9 پست

به کسی که داره از تنهایی میمیره و هیچکس حامیش نیست،خانواده اشم خودشونم تنهان ، دوستاش تو سختیاش اصلا به دادش نمیرسن و پیاماشوو زنگاشو جواب نمیدن، حتی زنگ‌عادی نمیزنن،به کسی با هیچ‌پسری حرف نمیزنه چون از یکی چندسال پیش بی اعتمادی دیده، کسی که فقط یک هفته تا امتحانای پایان ترم دانشگاش مونده و کلییی پروژه و درسای روی هم داره که نخونده ، کسی که از استرس و تنهایی و بی انرژی بودن و پرخوری عصبی،نمیدونه چیکار کنه چ پیشنهادی میدی بتونه این یکماه تا پایان امتحاناش دووم بیاره🥲؟

گاهی وقت ها مثلا دستمون زخم میشه و بعد از مدتی خودش کاملا خوب میشه....یعنی بدون اینکه ما کاری کنیم دوباره خیلی قشنگ و درست به حالت قبلش برمیگرده......با خودمون فکر کنیم و نگاه کنیم که این چه نیرویی هست که بدون اینکه ما کاری کنیم خودش خود به خودی همه چیزو درست میکنه.....

این کیه که همه چیزو در این دنیا و عالَم خیلی زیبا و با هدف و درست جلو میبره بدون اینکه نقصی داشته باشه...فقط کافیه بدون اینکه به چیزی فکر کنید توجه خودتون رو ببرید سمت نَفس کشیدنتون....چه کسی به شما یادآوری می‌کنه تا نفس بکشید؟چه کسی تپیدن قلبتون رو یادآوری می‌کنه بدون اینکه شما کاری کنید؟ چیزی درون شما هست که مراقب همه چیز هست ...خیالتون راحت....

فَإِنَّكَ بِأَعْيُنِنَا ۖ

تو تَحت نظر و مراقبت کاملِ ما هستی...

گاهی وقت ها مثلا دستمون زخم میشه و بعد از مدتی خودش کاملا خوب میشه....یعنی بدون اینکه ما کاری کنیم د ...

پس چرا یه سری آدمارو خیلی بیشتر مراقبشونه در حالیکه اونا دل خیلیارو شکوندن🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچی فقط ادامه بده . به نتيجه فکر نکن.‌ نه تنها نتيجه ی امتحان بلکه نتيجه و آینده ی هر اتفاق دیگه ای. از آینده به امروز نگاه کن و از بالا به کره ی زمین و زندگی خودت . می‌بینی هیچ چیزی در لحظه اونقدر که ما فکر می‌کنیم مهم نیست 

پس چرا یه سری آدمارو خیلی بیشتر مراقبشونه در حالیکه اونا دل خیلیارو شکوندن🥲

حقیقتِ زندگی به ظاهر نیست بلکه به درون و باطن ماست....ممکنه شما آدمی ببینید که در ظاهر همه چیز داره اما از درونش باخبر نیستید که عذاب میکشه...

هیچی فقط ادامه بده . به نتيجه فکر نکن.‌ نه تنها نتيجه ی امتحان بلکه نتيجه و آینده ی هر اتفاق دیگه ای ...

نمیدونم چرا انقدر سختمه نگران اینده نباشم..

یعنی من ک کاری نیمکنم همش این دانشگاه مسخرست و درسایی ک انقدرسخته و زوری میخونمشون.

میام حساب میکنم چقدر نمره جمع کنم تا پاس شم ..

همین یعنی نگران بودن

بخدا انقدر استرس دارم چندوقته ریزش موی شدید گرقتم قلبمم یکم تیر میکشه و درد میکنه یه نقطه اش

[QUOTE=341773385]حقیقتِ زندگی به ظاهر نیست بلکه به درون و باطن ماست....ممکنه شما آدمی ببینید که در ظاهر همه چیز داره ...[/QUOTE

درسته، ولی همینکه میتونه انرژیشو حفظ کنه و تو همیشه اونو شاد میبینی با کلی خریدای جدید و لباسای جدید همیشه، اینا یعنی حالش با خودش خوبه 

هیچی فقط ادامه بده . به نتيجه فکر نکن.‌ نه تنها نتيجه ی امتحان بلکه نتيجه و آینده ی هر اتفاق دیگه ای ...

حتی برنامه ریزی ام میخوام‌کنم درست برنامه میریزم ولی انقدر یه پروژه زمان میبره و سخته که فقط میخوام گریه کنم

نمیدونم چرا انقدر سختمه نگران اینده نباشم.. یعنی من ک کاری نیمکنم همش این دانشگاه مسخرست و درسایی ک ...

رشته شما چیه؟ من با پوست و استخون این روزها رو گذروندم. و الان ۱۵ سال گذشته و میبینم کاش حرص نخورده بودم کاش بهتر مدیریت کرده بودم.  چقدر کم اهمیت بودن اون روزا. چقدر زود می گذره زندگی . چقدر چیزهای الکی برای ما مهمه. پس شما الان تا وقت داری روی ذهنت کار کن و با لبخند و بیخیالی زندگی کن .‌منظورم بی هدف بودن نیست منظورم واگذار کردن نتیجه به خدا و نتیجه گرا نبودنه

[QUOTE=341773385]حقیقتِ زندگی به ظاهر نیست بلکه به درون و باطن ماست....ممکنه شما آدمی ببینید که در ظ ...

نه اینطوری نیست ..من طبق کاری که دارم از نزدیک شاهد زندگی آدمها هستم توی جامعه و خیلی از این آدمها اعتراف میکردن که حال خوبی ندارن توی زندگی و هیچی خوشحالشون نمیکنه و تموم این رفتارها به اجباره..

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

عمل لابیاپلاستی

ana00 | 12 دقیقه پیش

🖤

maryprz81 | 12 دقیقه پیش
2791
2779
2792