2777
2789
عنوان

ترسناک😱😱 باردار و ترسو نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 44 پست
کامرانی کابوس ایران شده بود😂

ولی نمیدونم چرا من نترسیدم از فیلمش😂😂😂😐😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

یبار مجردی تنها تو خونه بودم داشتم برگه های یه قران کوچیک ک کنده شده بود چسب میزدم یهو از پشتم صدای انگار غرش نمیدونم نعره یه چیز وحشتناک از پشت سرم بعد انگار چیزی با چنگال کامل پشتم گرفت خدایا چنان جیغ میزدم و نمیتونستم فرار کنم ب زور خودمو ب درب حال رسوندم و زدم بیرون حیاطمون بزرگ بود باور کن تا ته حیاط با جیغ دویدم مادرم اونجا جارو میزد اونجا بود ک پشتمو ول کرد 😭😭😭🥺

تا مدتها افتادم سرجا بیمارشدم  اونوقت زن داداشم گفته بود فلانی دیوانه شده😔

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد زیر درختمون بزرگ و وحشتناکه که حد نداره 

گلم شب هیچ وقت نرو زیر درخت ک اذبت میکنن.

آقایون لطفاً درخواست ندین که هرگز پذیرفته نمیشه. تحت هیچ شرایطی هم پست هام رو آقایون ریپلای نزنین.⛔⛔

من کلا ادم ترسویی نیستم ولی شوهرم خیلی میترسه...الان امشب شوهرم شب کاره..بیست دقیقه پیش دیدم روی پرده چندتا سایه عجیب مثل دو تا دست خیلی لاغر و دراز که مچشون کجه هی روی پرده جابه جا میشد..یهو میومد نزدیک تر و سایه بزرگ تر میشد..رفتم پرده رو زدم کنار چیزی ندیدم...سایه شاخه درختم میتونست باشه ولی ما طبقه بالاییم سایه درخت های همکف همسایه ها فکرنمیکنم بیوفته روی پرده..بچه هامم دیدن ترسیدن...بعد یهو همین جوری من داشتم نگاه میکردم یه دفعه کلا تاریک شد انگار یه نور کوچیک بوده که سایه ها رو مبدیدم وقتی خاموش شد دیگه سایه ندیدم

با این چیزی که گفتی روزم نمیرم ، شاید قطعش کنیم اصلا!

نه بابا روز ک ایرادی ندارد

نماز صبح هرگز فراموش نکن، اینا همشون از جنس انرژی هستن سعی کن هیچ وقت نترسی چون اگه بترسی اونا کارهای بیشتری میکنن.

درخت رو قطعش نکنید خیلی گناه داره

آقایون لطفاً درخواست ندین که هرگز پذیرفته نمیشه. تحت هیچ شرایطی هم پست هام رو آقایون ریپلای نزنین.⛔⛔

دوستان اینکه میگن شب زیر درخت نباید رقت و...وقتی ادم تو جنگل شب میخوابه چی پس...ما تابشتون پارسال رفتیم شمال اخرین شب و تو یک پارک جنگلی که نورشم خیلی کم بود در حدی که میخواستیم غذا بخوریم باید فلش گوشی مینداختیم شب و بین درختا تو الاچیق و سکوی سیمانی چادر زدیم خوابیدم به نظرتون خطریه؟

نه بابا روز ک ایرادی ندارد نماز صبح هرگز فراموش نکن، اینا همشون از جنس انرژی هستن سعی کن هیچ وقت نت ...

حالا که بحثش شد یه چیزی بهت بگم

من پدرمو پارسال از دست دادم 

قبل فوتش یه درخت انجیرمونو شاخه هاشو برید خیلی زیاد ، رو حساب اینکه خونه تمیز بشه ها نه از روی ستم ، بعد فوتش یه عده از اقوام میگفتن همین قضیه در بیمار شدن و فوت سریعش تاثیر داشته 

میگفتن آه درخت گرفته!😔🥺

حالا که بحثش شد یه چیزی بهت بگم من پدرمو پارسال از دست دادم  قبل فوتش یه درخت انجیرمونو شاخه ...

خدا رحمتش کنه.

دوستان اینکه میگن شب زیر درخت نباید رقت و...وقتی ادم تو جنگل شب میخوابه چی پس...ما تابشتون پارسال رف ...

بابا اون که الاچیق بوده نور هم داشته 

من دوستام رفته بودن تو طبیعت بکر 

میگفتن تا صبح دورمون راه میرفتن🤣 از ترس از چادر نمیومدن بیرون 

حالا خدا داند واقعا جن بودن یا دوستاشون بودن اذیت میکردن