2777
2789
عنوان

آمپول اچ.سی جی و بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 27067 بازدید | 76 پست
عزیزم هیچ حبر امروز 16 روز از تزریق آمپولم میگذره بی بی منفیه پری هم.نیومده فعلا

یدونه آمپول زدم کلا از هشتمین روز بی بی میزارم

خدایا بی کران شکرت میکنم.تورا ب خداوندیت قسم میدهم همه منتظررارو مامان کن . نی نی منم صحیح و سلامت بزار بغلم 🙏🙏🙏
عزیزم هیچ حبر امروز 16 روز از تزریق آمپولم میگذره بی بی منفیه پری هم.نیومده فعلا

انشالله خدا از دهنت بشنوه . عزیزم از شما چه خبر بارداری به سلامتی?

خدایا بی کران شکرت میکنم.تورا ب خداوندیت قسم میدهم همه منتظررارو مامان کن . نی نی منم صحیح و سلامت بزار بغلم 🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دونه زدم.اولین بی بی رو هست روز بعدش زدم.هاله زد ولی بعدا زدم منفی شد

ان شاالله که باردار باشی عزیزم.🌺🌺

عزیزم واقعا شما روز نهم‌بیبی چکتون منفی بود

بعدا مثبت شد؟

من الان دوازده روز از امپولام میگذره ولی بیبی چکم منفیه

ممکنه مثبت بشه تا مسفردا یعنی؟؟؟

تو رو خدا اگه هستین‌جوابمو بدین

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود...
نگین جون شما ماهی که تزریق hcgکردین باردارشدین؟

دومین ماهش باردار شدم

کسی نیست?

سلام گلم،مبارکه،من از تزریق اچ سی جی 15روز میگذره،امروز ظهر تست زدم یه هاله افتاد،دیروز هم تست زدم یه هاله افتاد که هالش از امروز ظهری کم رنگ تر بود،حالتهام هم حالت تهوع،سنگینی سینه،سردرد،زیر دلمم مثل پری میشه و دیگه ول میشه،امروز موعدم بوده اما پری نشدم

سلام گلم،مبارکه،من از تزریق اچ سی جی 15روز میگذره،امروز ظهر تست زدم یه هاله افتاد،دیروز هم تست زدم ی ...

انشالله که بارداری عزیزم.بازم تست زدی?

دوست عزیزم روز هشتم بعد از اچ سی جی بی بی مثبت بود همون ماه باردار شدین؟

نه.گلم 

ممنون که جواب دادین من روز هشتم زدم خط کمرنگ افتاده گفتم بپرسم ببینم امیدی هست

زیاد دل نبند انشالله که بارداری بازم بزن اگر مررنگ بشه بارداری

دومین ماهش باردار شدم

سلام اگه آنلاین هستید جواب منو بدید ممنون .

من ماه اول بود آمپول زدم با فولی ۲۰البته نصف زد ی کسال اقدامم دیگه خسته شدم می‌خوام بزارم به. عید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تیکر بارداری تو دیدم چی شد ماه دوم فولی چند بود داروهاتون چی بود ممنون اگه جواب بدید 😚😚

خدایا شکرت فقط نی سالم باشه دیگه هیچی نمی‌خوام ،۹فروردین میرم سونو. قلب دعا کنید
سلام اگه آنلاین هستید جواب منو بدید ممنون . من ماه اول بود آمپول زدم با فولی ۲۰البته نصف زد ی کسال ...

عزیزم.ماه دوم پنج.روز روزی دو تا لتروزول خارجی خوردم  و روز پنجم هفتم و نهم آمپول سینال اف زدم و روز یازده رفتم سونو دو تا فولی 17 و23داشتم و دو تا اچ سی جی زدم اون ماه و 14روز بعد اچ.سی جی بی بی چک.گذاشتم مثبت شد

عزیزم.ماه دوم پنج.روز روزی دو تا لتروزول خارجی خوردم  و روز پنجم هفتم و نهم آمپول سینال اف زدم ...

سلام ممنون جواب دادی ینی من الان برم بازم دکتر دوباره قرص و سونو آمپول 

خدایا شکرت فقط نی سالم باشه دیگه هیچی نمی‌خوام ،۹فروردین میرم سونو. قلب دعا کنید