2777
2789
عنوان

آمپول اچ.سی جی و بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 27067 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۵ روزپیش امپول زدم دوتا ...  دل تو دلم نیست این یکی دوهفته بیاد بگذره ببینم نی نی اومده یا ...

موعدت دقیقا چندم ماهه؟

بی بی زدی؟

من موعدم دوشنبه 16مرداد، و امروز یعنی سه روز زودتر زدم و بی بی منفی بود...  

اگه اثر امپولهاباشه پس باید بی بی مثبت کاذب بشه...از من درجا منفی شد

خدارو شکر دعام کن منم این.ماا باردار شم.تورو خدا ایشالله نینیت سالم و سلامت میاد بغلت

نگران نباش عزیزم انشالله بارداری.من ماهی که اچ سی جی زدم بیبی چکم به صورت کاذب مثبت شد و چقد خوشحال شدم بعد خورد تو ذوقم و پریود شدم.ولی چند ماه بعد پریودم عقب افتاد و متوجه شدم باردارم و مستقیم آزمایش خون دادم.نگران نباش انشالله به کمک خدا باردار میشی

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
موعدت دقیقا چندم ماهه؟ بی بی زدی؟ من موعدم دوشنبه 16مرداد، و امروز یعنی سه روز زودتر زدم و بی بی ...

هنوز خیلی زوده گلم بیبی چک خیلی بخواد زود نشون بده روز پریودت مثبت میشه.ولی اکثر مواقع دو روز بعد موعد پریود نشون میده

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
ماه بعدش تزریق داشتی مجدد؟

نه دیگه آمپول نزدم به جاش ورزش رو شروع کردم همراه با قرص گلوکوفاژ و ماه آخر که منجر به بارداری شد دکتر برام کلومیفن 50 تجویز کرد از روز 3-7 پریودم

هنوز خیلی زوده گلم بیبی چک خیلی بخواد زود نشون بده روز پریودت مثبت میشه.ولی اکثر مواقع دو روز بعد مو ...

درسته

ولی جالبه اکثرا بخاطر اچ سی جی مثبت کاذب دارن...من همینم نیست...امروز،28سیکلم