2789
عنوان

چخبر😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 39 پست
منتظرم عاقایی بیاد خونه 🥸😂 به خودش میگم عاقایی بدش میاد چرا؟🙄😂

آقایی من نیم ساعت پیش رفت سرکار 😂😂ایییی منم از کلمه آقایی بدم میاد 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برف اومده تا کمر

کجایین😅

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

واقعیت در یک مقطعی از زندگی قرار دارم که نه به چیزی قراره فکر کنم نه کار خاصی انجام بدم 🚶🚶قشنگ تو خلأ هستم و دوست ندارم زمان بگذره 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
آقایی من نیم ساعت پیش رفت سرکار 😂😂ایییی منم از کلمه آقایی بدم میاد 

خیلی وقته دیگه شب کار نیست ولی از نطر روحی احتیاج دارم شبکار باشه بچه هارو هم با خودش ببره😔😂😂

بهش میگم عاقایی میگه یاد دوران نامزدی میفتم بدم میاد😐

وقتشه یه قهر ریز بکنم🥸😂

هرکی به من درخواست بده احمقه👰🏻♂️/💔🤍💚/بهت زنگ نمیزنه؟اولویتش نیستی-سرقولش نمیمونه؟دوستت نداره ناراحتی تو براش مهم نیست-رفتاراش تناقض داره؟ یکی دیگه رو داره-فقط وقتی کارت داره یادت میفته؟داره ازت استفاده میکنه-روت سرمایه گذاری نمیکنه؟چون فکر میکنه ارزششو نداری-بیش از دوساله باهاشی با خانوادش اشنات نکرده؟خب تو فرد مورد نظرش نیستی یه نفعی داری براش-بیش از پنج ساله باهاشی بدون حلقه؟زیاد سخت نگیر هنوز داره میگرده دنبال فرد مورد نظرخواهرای قشنگم گذشته خوشگل پسر یه جا گریبان زندگیتون رو میگیره مطلع باشید چی اتفاق افتاده

خیلی وقته دیگه شب کار نیست ولی از نطر روحی احتیاج دارم شبکار باشه بچه هارو هم با خودش ببره😔😂😂 به ...

عزیزمممم 😂😂😂😂نه دیگ قهز نکن باهاش هیی بگو آقایی تا حرص بخوره😂😂😂😂

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
عزیزمممم 😂😂😂😂نه دیگ قهز نکن باهاش هیی بگو آقایی تا حرص بخوره😂😂😂😂

قهر واقعا زیباست قهر مرض دار😔😂😂

هرکی به من درخواست بده احمقه👰🏻♂️/💔🤍💚/بهت زنگ نمیزنه؟اولویتش نیستی-سرقولش نمیمونه؟دوستت نداره ناراحتی تو براش مهم نیست-رفتاراش تناقض داره؟ یکی دیگه رو داره-فقط وقتی کارت داره یادت میفته؟داره ازت استفاده میکنه-روت سرمایه گذاری نمیکنه؟چون فکر میکنه ارزششو نداری-بیش از دوساله باهاشی با خانوادش اشنات نکرده؟خب تو فرد مورد نظرش نیستی یه نفعی داری براش-بیش از پنج ساله باهاشی بدون حلقه؟زیاد سخت نگیر هنوز داره میگرده دنبال فرد مورد نظرخواهرای قشنگم گذشته خوشگل پسر یه جا گریبان زندگیتون رو میگیره مطلع باشید چی اتفاق افتاده

قهر واقعا زیباست قهر مرض دار😔😂😂

😍😍😂😂😂پایدار باشیددد