2777
2789
عنوان

طلاق خواهرم

209 بازدید | 6 پست

خانوما ما تو شهر کوچکی زندگی میکنیم و پدری هم بالاسرمون نیس خواهرم میخواد طلاق بگیره از طرفی تو زمان مجردیش به خاطر اخلاق بدش وعقده های دوران کودکیش خیلی باعث اذیت من شده بود و هرروز گریه میکردم خیلی اذیتم میکرد ینی رفتارش عقده ای هست حسود هست مثلا حتی وقتی اون بود من نمیتونستم یه خواستگار هم راه بدم تو خونه خودشو میزد یا با یه پسر نمیتونستم باشم هدیه هامو ک میدید دعوا میکرد الان میخواد طلاق بگیره و برگرده خونه...من مثلا با آقایی آشنا بشم چطوری بهش توضیح بدم چون وقتی میگم پدر ندارم خواهرم طلاق گرفته خواستگارم بهم بدبین میشه نگین ربط نداره من سر این موضوع به مشکل خوردم چیکار کنم از طرفی می‌دونم با برگشتش باز کیس های ازدواج من قرارع تعطیل بشه و همه زندگیمون بشه ناراحتی و رفع عقده های خواهرم اینبار به مراتب بدترش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهرت بچه داره؟ بگو بخاطر بچه جدا نشه

نه وضع زندگیشون انقد داغونه ک نمیزارن بچه دار بشم شوهرش اصلا خرجش رو نمی‌ده فقط در حد خوراک وسایل مییگره کل روز می‌ره دنبال زندگی خودش پیش مادرش...میدونی من می‌دونم اون طلاق بگیره من زندگی خیلی سختی رو در پیش خواهم داشت چون به هر کسی که آشنا میشم باید دلیل طلاق خواهرم رو توضیح بدم ک نگن نکنه توهم طلاق بگیری مث خواهرت تازه اگه طرف آدم خوبی باشه و قانع بشه 

خواهرتو در جریان نزار تا لحظه آخر  روز قبلش بگو اگه قراره مسیله ای باشه

اون انقد فضول هست از همه چیز من سر در میاره دیگه اگه برگرده این خونه هم دیگه بدتر دعوام با این یه طرف..از این به بعد باید به هرخواستگار و کسی ک باهاش آشنا میشم توضیح بدم خواهرم چرا جدا شده ک نگن مبادا منم مثل خواهرم اهل طلاق باشم میترسم سرنوشتم عوض بشهه