2777
2789
عنوان

"کنکور .."

126 بازدید | 14 پست

حالم اصلا خوب نیس! به هیچ عنوان ..

چی فک میکردم و چیشد! منی که به رتبه 3رقمی فکر میکردم حالا دارم به پشت کنکور موندن فکر میکنم ..

شرمنده‌ی خودم و خانوادم شدم! نفسم بالا نمیاد .. آخ خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نهایی رودارم خراب میکنم امیدداشتم بامعدل بالامنم ۳رقمی بیارم ولی حالا

منم مثل تودارم به پشت کنکورموندن فک میکنم 

بااین تفاوت که من دومین سالمه

پشت موندن اصلااخوب نیست 

امیدوارم همین امسال قبول شی

من نهایی رودارم خراب میکنم امیدداشتم بامعدل بالامنم ۳رقمی بیارم ولی حالا منم مثل تودارم به پشت کنکو ...

بگردم الهی :) نگران نباش از پسش بر میای! میفهمم چقدر سخته ..

اما همه چی درست میشه! موفق باشی ❤

دستِ خودم نیس، همش به آینده فک میکنم .. و میدونم که دارم الانمم از دست میدم 

هر روز ک بلند میشی هدفای اون روزتو لیست کن و هر طور شده بهش عمل کن

{○■●کاربر آقا●■○}    #الله!! ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!  الله برسون علف
دور از جونت! اینجوری نگو .. درکت میکنم :) همه چی درست میشه .. فقط ادامه بده و نگران نباش ❤

دلم دندون میخواست الان باید به فیزیو راضی شم قلبم درد میکنه دیگه طاقت این همه استرس رو ندارم میرم فیزیو رو میخونم کنارش کار میکنم تو فکرمه برنامه نویسی یاد بگیرم ولی بازم موقعیت دندون رو نداره  اصلا روم نمیشه تو چشمای مادرم نگاه کنم خاک بر سرم کنن عرضه نداشتم ارزوشو براورده کنم 

دلم دندون میخواست الان باید به فیزیو راضی شم قلبم درد میکنه دیگه طاقت این همه استرس رو ندارم میرم فی ...

منم همینطور، از شدت خجالت نمیتونم سر بالا بگیرم .. باز خوبه تو رتبه‌ت به فیزیو میکشه، من شک دارم حتی به پرستاری بکشه .‌.

خدا کمکت کنه عزیزم، ادامه بده .. از پسش بر میای