2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیشده

من دوشنبه رفتم بتا دادم بتام۷۳۶بود 

دیروز یه لکه جزئی دیدم رفتم دکتر سونو نکرد فقط گفت ساک حاملگی هست گفتم نه دکتر گفته زوده بعد دکتر بیمارستان برگشت گفت خارج از رحمه بستری شو آمپول بزنم منم نشدم اومدم خونه از استرس دارم میمیرم نمی‌دونم چیکار کنم

علائمت چی بود ؟چیشده

هیچ علائمی ندارم رفتم بتا دادم دوشنبه ۷۳۶بود تایید بارداری ولی سونو نکردن گفتن زوده واسه سونو بعد اومدم خونه دیشب یه کوچولو لکه بینی داشتم بدو بدو رفتم بیمارستان گفتن خارج از رحمه بستری‌شو آمپول بزنیم من بستری نشدم رفتم دوباره بتا دادم بتام ۹۹۰شده از استرس میمیرم😭😭

واقعا خیلی بلاتکلیفم خیلی ناراحتم خیلی 😔😔

خب حق داری 

ولی فردا یه سونو گرافی خوب برو ببین چی میگه 

گوش بده به حرفشون وگرنه بدنت اسیب میبینه

خدای نکرده خارج رحمم باشه تو دوماه دیگ میتونی دوباره باردار بشی 

خب حق داری  ولی فردا یه سونو گرافی خوب برو ببین چی میگه  گوش بده به حرفشون وگرنه بدنت اس ...

من سنم خیلی پایینه این اولین خوشحالیم بود من بعد از این سقط چجوری میتونم خودمو جمع و جور کنم😔😔