2777
2789
عنوان

قیافه همسر

233 بازدید | 18 پست

بچه ها کسی هست که قیافه نامزدتش بعد از عروسی و چندسال زندگی مشترک عادی شده باشه؟؟؟

من از همون یک ماه بعد نامزدی با چهره همسرم مشکل داشتم ولی خانوادم نذاشتن و خودم هم نتونستم که جدا شم و عقد کردیم الان هم بعضی وقت ها خیلی چهرش رو مخم میره و بعضی وقت ها بیخیال ترم 

چیکار کنم 

دلم میخواد عاشقانه شوهرم رو دوست داشته باشم 🥺

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اسی به کارای خوبی که برات میکنه فکر کن

منم از همه نظر از شوهرم سر تر بودم 

و همه اینطوری بودن که چجووووووری ازدواج کردی با این

ولی خب بعد یه مدت وقتی کنارش باشی حالتو خوب کنه اوکی میشی

سعی کن باهاش خوب باشی و کم کم بهش نزدیک تر بشی

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
اسی به کارای خوبی که برات میکنه فکر کن منم از همه نظر از شوهرم سر تر بودم  و همه اینطوری بودن ...

جدیی؟؟🥺🥺

من تو خیلی تاپیک ها میبینم که میگن ما هرگز با قیافه نتونستیم کنار بیایم و فلان بیشتر استرس میگیرم و ناامید مبشمم🥲🥺

جدیی؟؟🥺🥺 من تو خیلی تاپیک ها میبینم که میگن ما هرگز با قیافه نتونستیم کنار بیایم و فلان بیشتر است ...

نه بابا اصلا

منم یکی از همینا بودم😂ولی وقتی خوبیاشو ببینی 

سعی کن بیشتر بغلش کنی ب حس ارامشی که بهت میده

حتی مثا برو ابرسان و این چیزا بخر به صورت خودت میزنی برا اونم بزن

من اینکارارو میکردم هم اون بهتر شه هم به هم نزدیک تر شدیم

خیلی کلا خوب بود همین چیزای به ظاهر ساده

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه