2777
2789

من قرص جوشانشو میخورم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

من روزانه D3/1000میخورم،بازم بستگی به تجویز دکترت داره

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آمپول بزن

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

مگه قرص  جوشان داره؟ دکتر تجویز کرده ؟ چندروز ی میخوری؟

بله

قرص جوشان کلسیم+d

چون کمبود دارم مصرف میکنم

نه خودم میگیرم کمبود رو از درد استخونام و... متوجه شدم

مثلا هفته ای دو بار اینا

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
بله قرص جوشان کلسیم+d چون کمبود دارم مصرف میکنم نه خودم میگیرم کمبود رو از درد استخونام و... متوج ...

من میترسم سرخود بخورم

ان شاءالله خدابه هممون سلامتی کامل بده

لطفا براعاقبت بخیری من یک صلوات بفرستین مچکرم😘

من میترسم سرخود بخورم ان شاءالله خدابه هممون سلامتی کامل بده

قرص جوشان چیزی نیست نگران نباش

ان شاء الله

من میترسم سرخود بخورم ان شاءالله خدابه هممون سلامتی کامل بده

شما فقر شدید ویتامین‌دی دارید باید به فاصله دوهفته دو آمپول ۳۰۰ هزار ویتامین‌دی تزریق کنید و بعد از یکماه هر ۱۰‌روز یک قرص ژلاتینی ۵۰ هزار مصرف کنید و بعد از یکماه آزمایش بدید هیچوقت ویتامین‌دی شما نباید زیر ۵۰ باشید خصوصا که خانم هستید و سیستم ایمنی شما در ماه دوبار بین ۴۰ تا ۸۰ درصد تضعیف میشه،دکترای ما سواد ویتامین‌دی رو ندارن و به اون مثل مابقی ویتامین‌‌ها نگاه می‌کنن، در حالی که ویتامین‌دی یک هورمون که نه یک فراهورمون محسوب میشه و تنها ماده‌ای در بدن انسان هست که تمام سلول‌های بدن گیرنده اون رو دارن و‌ حالا تصور کنید کمبود اون چه آسیبی به همه بدن میزنه،تمام کسانی که بیماری خودایمنی گرفتن سال‌ها ویتامین‌دی اونها زیر ۵۰ بوده،فعال ساز اصلی ویتامین‌دی منیزیومه،باید روزانه حداقل ۳۰۰ میلی‌گرم منیزیوم مصرف کنید،والا ویتامین‌دی فعال نمیشه و باعث آسیب به بدن هم میشه و در بدن کلسیفیکاسیون ایجاد می‌کنه.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
شما فقر شدید ویتامین‌دی دارید باید به فاصله دوهفته دو آمپول ۳۰۰ هزار ویتامین‌دی تزریق کنید و بعد از ...

دقیقا همینه

میگم خدایا چرا سیستم ایمنی من ضعیف شده

دکتر به من قرص ژله ای ۵۰۰۰داده هفته ای یکی

منیزیمم کم بود اونم داده روزی یک بسته پودری یک لیوان آب

ولی فک میکنم کمه

پیش چجور دکتری برم ؟

من چون پریودام مشکل داشت رفتم دکتر زنان

ایشون یه آزمایش نوشتند اونجا مشخص شد کمبود ویتامین دارم

الان به نظر شما باید بیشتر بشه؟

دقیقا همینه میگم خدایا چرا سیستم ایمنی من ضعیف شده دکتر به من قرص ژله ای ۵۰۰۰داده هفته ای یکی منی ...

در ایران قرص 5000  نداریم اونکه بهتون داده 50 هزاره
همون یه بسته  پودر منیزیوم بیومگنلیت که داده خیلی هم خوبه بعد از نهار یا شام بخورید 300 میلی گرم منیزیوم داره
قرص ب کمپلکس هم بخورید چون دو فعال ساز دیگه ویتامین دی یعنی ب2 و ب3 هم داخلشه و خیلی برای جذب ویتامین دی بهمراه منیزیوم مهمه هفته ای 3 عدد
شما باید طبق آزمایش متوجه بشی که باید چه مقدار مصرف کنی ولی در کل برای هر 10 کیلوگرم وزن باید 1000 واحد مصرف کنی یعنی 50 کیلو باشی روزانه تا 5000 شما برای مصرف از قطره استفاده کنید بهترین حالت مصرف ویتامین دی بصورات روزانه و قطره‌ست و حتما همراه با غذا بخورید چون محلول در چربیه و با چربی جذب میشه
اگه ویتامین رو ببرید روی 70 تا 80 سیستم ایمنی و جذب کلسیم برای استخوان و دندان در بالاترین حالت خودش قرار داره

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
در ایران قرص 5000  نداریم اونکه بهتون داده 50 هزاره همون یه بسته  پودر منیزیوم بیومگنلیت ک ...

ممنونم دوست عزیز

خیلی لطف کردین  

2790
2778
2791
2779
2792