2777
2789
عنوان

مهاجرت

157 بازدید | 17 پست

کیا میخوان بکنن؟ تحصیلی یا کاری؟

کسی رو میشناسین بره؟ چجوری رفته؟

چ چالش هایی ب غیر از پول و تنهایی دارع؟

کدوم کشور خوبه؟

مثلا برا کشور هایی مث آلمان یاکانادا برا تحصیلی چقد پول لازمه؟

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌

خودم می‌خوام برم تحصیلی 

یکیم میشناسم تابستون ۴۰۲ رفت آمریکا 

تحصیلی و با فاند برای دکترا

این اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست . صاحب قبلی دوستم بود که مهر ماه مهاجرت کرده ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من میخوام بورسیه  تحصیلی بگیرم. شنیدم کشواری اسیایی برای مهاجرت ارزونترن مثلا ترکیه، ژاپن، دبی ...

ن اونارو نمیخوام

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌

فقط قبل مهاجرت امیدوارم عاشق نشی...

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️ 
من رفتم تحصیلی خوبه ولی فول فاند تلاش زیاد میخواد باید حسابی درس بخونی فول فاند بگیری هزینه زیاد ...

کجا رفتی؟

باچ شرایطی

تا دو هفته دیگه دارم میرم فرانسه کارامو انجام دادم منتظر ویزا هستم اونم بیاد میرم خوشحال میشم کمکت ک ...

مرسیییی

چند سالته؟تحصیلی یا کاری؟ رشته چیه؟ چقد پول میخواد؟ زبانشون رو بلدی؟بورسیه شدی خدت میری؟

مرسیییی چند سالته؟تحصیلی یا کاری؟ رشته چیه؟ چقد پول میخواد؟ زبانشون رو بلدی؟بورسیه شدی خدت میری؟

19سالمه وقتی اقدام کردم 18سالم بود تازه دیپلم گرفته بودم ی چند ماه طول کشید برای زبان تا سطح A2 و الان کارامو انجام دادم فقط منتظر جواب ویزا هستم به عنوان دانشجوی دوره زبان دارم میرم فرانسه که سطحمb2بشه بعد اقدام کنم برای دانشگاه و اینکه دانشگاهای فرانسه هزینش خیلی پایینه بورسیه نمیکنه ولی دکترا همجا بورسیه میکنن خاهرم یکماه پیش رفت تنها نیستم اونجا و اینکه بله باید زبان فرانسه یاد بگیری که کار راحتی نیس واقعا سخته ولی می ارزه