2777
2789
عنوان

نامزدم بلاک کردم بیاین خواهشن

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 37 پست
یه نصیحت دوستانه بکنم و تمام! منی ک خودم خیلی چیزارو باختم خیییییییییلی چیزا ابرو و .......امو تنها ...

نمیتونم دلیت اکانت کنم چون هرچی دارم گروه درسیم همه رو تلگرامه فقط از این میترسم ازم سرد شه یه مدت چت نکنیم

امیدوارم هرچی خیره واست اتفاق بیوفته فعلا ک من دارم از دلتنگی و چیزایی ک یادم میوفته چقدر ساده ازش گ ...

ایشالا توم بهتریا برات رقم بیوفته امتحانم دارم تمرکز هیچم ندارم بخدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم دلیت اکانت کنم چون هرچی دارم گروه درسیم همه رو تلگرامه فقط از این میترسم ازم سرد شه یه مدت چ ...

دختر خوب خب کسی ک با دوروز چت نکردن سرد بشه لایق این هست الان استرس بگیری و ماتم بگیری از نبودش؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خودت جواب خودتو میدی وقتی دوروز باهاش حرف نزنی سردمیشه ب نظرت بود و نبودت مهمه براش؟

دختر خوب خب کسی ک با دوروز چت نکردن سرد بشه لایق این هست الان استرس بگیری و ماتم بگیری از نبودش؟؟؟؟؟ ...

آره عزیزم حق با تو خودم نمیخام درش بیارم اصلا برام مهم نیست دیگه 

ایشالا توم بهتریا برات رقم بیوفته امتحانم دارم تمرکز هیچم ندارم بخدا

دقیقا منم کنکور دارم و تمرکز درس نداررم یکسره تو خودمم ب خاطر ادم بی ارزش 2ساله پشت کنکورم ذره ذره نابودم کرده دارم جمعش میکنم بتونم رو پام وایسم باز

آره عزیزم حق با تو خودم نمیخام درش بیارم اصلا برام مهم نیست دیگه 

افرین میدونم سخته ولی سعی خودتو بکن گوشیم دور کن درس ک میدونم نمیشه خوند با درگیری ذهنی ولی حداقل گوشیو رها کن تا از تنش بیای بیرون

دقیقا منم کنکور دارم و تمرکز درس نداررم یکسره تو خودمم ب خاطر ادم بی ارزش 2ساله پشت کنکورم ذره ذره ن ...

آره عزیزم تو سنت کمه نکن اینا ارزش ندارن بخدا درست مهم تره خودمم دیگ باید اهمیت ندم اصلا