من همه چیمو گفتم بهش خیلیم برام خوب بو خیلییی الان بلاک کردم از همه جا میخام درش بیارم الان ولی میگم ...
ببین کسی ک من باهاش بودم دیگه انقدر من رو شناخته بود خداشاهده میدونست حرکت بعدیم چیه البته اینکه ادم لا*شی بود بی تاثیرر نبود ولی ب حرفاش اصلا اعتماد نکن ب نظرم پسرابازیگرای خوبین این ماییم ک فریب میخوریم :)
افرین خواهش میکنم ازت قوی باش و رها کن تا بیاد سمتت مطمئن باش مال تو باشه از زیر سنگم شده باشه میاد سمتت شک نکن اینو من انقدر تحت فشار بودم بابام و مامانش نه میاوردن ختم یه سوره رو گرفتم با وجود اینکه اصلا مذهبی نیستم ولی دقیقا روز6ام حاجت روا شدم تنها دعام این بود اگ باهاش اینده و خیری ندارم تموم بشه و شد
آره دقیقا ولی مال من خیلی خوب بود تو یکسال نزاشت آب تو دلم تکون بخوره خیلیییی پول میزد خرجم کرد ستار ...
حالا باورت میشه غرور من نزاشت یکبار حتی یک هزارتومنم ازش بگیرم؟انقدر این رفتارو داشتم روز تولدمم جلو دوستام ب بدترین شکل ممکن با یه دستبند از اینا ک توخیابون میفروشن 3تا 100ت سوپرایزم کرد ن ک بگی سنش کم بود ها ن ماهیی30درامد داشت حداقل سنشم بالا بود27واینا ولی خودم رو داده بودم بهش بیرونم میرفتیم من حساب میکردم
یه نصیحت دوستانه بکنم و تمام! منی ک خودم خیلی چیزارو باختم خیییییییییلی چیزا ابرو و .......امو تنها پیشنهادم بهت اینه رهاش کن مال تو باشه خداشاهده میاد زیرپنجره اتاقتم شده پیدات میکنه و از دلت درمیاری یه جوری بهت میفهمونه ک لازم داره از بلاک درش بیاری تنها کاری ک الان ارومت میکنه یا از بلاک درش بیار دلیت اکانت کن ک سمتش نری یا گوشیو تا میتونی دور کن خودتو با کتابی فیلمی چیزی سرگرم کن خواهش میکنم من نشو