2777
2789
عنوان

زنداداشم نمیزاره با بچه ذوق کنم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 58 پست
دقیقا این حرفا خیلی حس منفی میده من جای زنداداشه بودم اگه این حرفارو تو روم میگفت نمیذاشتم با بچم ص ...

منم اول حقو به اسی دادم چون از مادرای زیادی حساس بدم میاد ولی میبینم اسی واقعا زاده روی داره میکنه 

اون مادر ۹ ماه اون بچه تو شکمش بوده کلی زحمت کشیده و میکشه تا بزرگ بشه بعد یکی دیگه بیاد بگه میگیرمش ازتون واقعا حرف زننده ایه!باید حرفای طرف مقابلم شنید اینجور وقتا 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه خرید کردن یا شونه کردن  حس مادری نیست فقط محبته  طبق معمول عروس با خواهر شوهر مشکل دار ...

اینم شاید بخشیشه،ولی خود اسی هم گف ک حتی بهش میگه دخترم،خواهر ن داشته و...پس داره زیاده روی هم میکنه

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

عزیزم هیچ مادری دوست نداره آنقدر صمیمیتو دوستانه بهت میگم رفتارت زیاده رویه آنقدر بچه دوست داری زو ...

وا:/ یعنی یکی بچه داداششو نباید دوست داشته باشه؟:/ چ حرفا میزنیدا

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 
از این پستتون وایب خوبی نگرفتم یعنی چی که دختره منه اذیتش نکنین، یعنی شما از پدرو مادرش بیشتر دوستش ...

عزیزم من با شوخی اینو میگفتم و خودشم میخندید:/

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 
منم اول حقو به اسی دادم چون از مادرای زیادی حساس بدم میاد ولی میبینم اسی واقعا زاده روی داره میکنه&n ...

عزیزم:/من تو شوخی میگم اونم میخنده

اینم شاید بخشیشه،ولی خود اسی هم گف ک حتی بهش میگه دخترم،خواهر ن داشته و...پس داره زیاده روی هم میکنه

خواهر بزرگتر دارم ولی کوچیکتر نداشتم:/

یه خرید کردن یا شونه کردن  حس مادری نیست فقط محبته  طبق معمول عروس با خواهر شوهر مشکل دار ...

همین جالبه اینجا همشون گارد گرفتن

شاید اینام ادمای عجیب غریبی مث زنداداشمن:/ والا ک ما هممون موندیم تو کاراش

دقیقا این حرفا خیلی حس منفی میده من جای زنداداشه بودم اگه این حرفارو تو روم میگفت نمیذاشتم با بچم ص ...

اگه با دعوا میگفتم ک حق داشتی قضاوت کنی ولی وقتی ک بوس و بغلش میکردم و با شوخی اینو میگفتم توام مث مادرش میخندیدی:///

عزیزم متوجه هستم چی میگی ولی واقعیت اینه زن داداشت نمیخواد به بچش نزدیک بشی خودتو اذیت نکن ازش فاصله بگیر فقط گهگداری بهش توجه کن  ان شاءالله خودت یه ازدواج خوبو بچه های خوبتر قسمتت بشه همه ی اینکارارو برای اون انجام بده 

اگه با دعوا میگفتم ک حق داشتی قضاوت کنی ولی وقتی ک بوس و بغلش میکردم و با شوخی اینو میگفتم توام مث م ...

تو از محبتت میگی عزیزم میدونم اما حتی با شوخیشم قشنگ نیست باور کن .

مشکلش کم سوادی وگرنه روانشناسی میگه عمه و‌عمو و خاله و دایی مثله دست پای بچه میمونن  اگه اونا ...

همین 

مشکلش اینه   تا کلاس پنجم درس نخونده چ برسه ب پست روان شناسی و مقاله اش و...

عزیزم متوجه هستم چی میگی ولی واقعیت اینه زن داداشت نمیخواد به بچش نزدیک بشی خودتو اذیت نکن ازش فاصله ...

همین دقیقا همینه مرسی ک حق گویی حالا یه سریا میان اینجا ضد مت میگن:/