2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم صلوات خیلی خوبه❤ بهت خیلی آرامش میده❤ از ته دلت بفرست😃

لبیک یا خامنه ای💚 شهید حاج قاسم سلیمانی عزیز: خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید💚 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیها💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

فکرای وحشتناک از مرگ و دور از جونشون بخصوص خانوادم 

تواین جور مواقع ک این فکرا میاد تو سرت شروع کن به ایت الکرسی خوندن یا سوره های مبارکه ناس و فلق رو بخون 

این دوتا سورع معجزه میکنه همیشه بخونش ثوابش رو هدیه کن به اقا امام زمان عج و صلوات بفرس

تواین جور مواقع ک این فکرا میاد تو سرت شروع کن به ایت الکرسی خوندن یا سوره های مبارکه ناس و فلق رو ب ...

من نسبت ب سوره خوندن وسواس دارم من خیلی وضعیتم بده عزیزم 😢💔

من نسبت ب سوره خوندن وسواس دارم من خیلی وضعیتم بده عزیزم 😢💔

هرجوری ک میتونی و دوس داری بخون خدا مهربون تر از اونیه ک ازت قبول نکنع یا بگه اشتباه خوند بد خوند هرجور ک میتونی بخون بره درمان وسواس فقد و فقد بیخیالی و بی اعتنایی 

هرجوری ک میتونی و دوس داری بخون خدا مهربون تر از اونیه ک ازت قبول نکنع یا بگه اشتباه خوند بد خوند هر ...

من میترسم افکارم و چیزی که دستور میده رو رعایت نکنم واسه کسی اتفاق بدی بیوفته و من مقصرش باشم 😭

[QUOTE=341735341]من میترسم افکارم و چیزی که دستور میده رو رعایت نکنم واسه کسی اتفاق بدی بیوفته و من مقصرش باشم 😭

تو انجام نده اگه اتفاقی واسه یکی از عزیزات افتاد بیا هر چی از دهنت در اومد به من بگه ادم وسواس بنده شیطان میشه 

تا میاد یه کاری بکنه شیطان بهش دستور میده ک اگه فلان کارو نکنی فلان اتفاق میوفته بزن تو دهنش کاریو ک میگه رو انجام نده اگه اتفاقی افتاد بیاد همینجا منو تگ کن هر چی خواستی بگو 

درمان این وسواست فقد و فقد برعکس انجام دادنشه هرچی تو ذهنت اومد برعکسشو انجام بده