2777
2789
عنوان

طلا یا جهیزیه؟

153 بازدید | 10 پست

سلام خانوما 

من شاغلم و تا چندماه دیگه نامزد میکنیم

حقوق ک میگیرم ی بخشی قرعه کشی میریزم ی بخشی خرج خونه و خودم میشه.گاهی ممکنه ی بخشی هم اضافه بیاد

حالا نمیدونم با پول قرعه کشی جهیزیمو بخرم و با پولی ک گاهی میمونه جمع کنم طلا بگیرم یا کلا بزارم بمونه برای جهیزیه؟

ی سوال دیگه هم این که جهیزیه از بانه بخرم یا از شهر خودمون؟ 

۱۸ و ۱۹ دی ماه ۱۴۰۴ 🖤💔 ۱۹ دی ماه با شنیدن صدای گ.ل.وله مردم اما هنووووز نفس میکشم ... ایران مادر ، برای بچه هات دعا کن اونا دنبال ی روز خوش میگردن ی نون حلال ی دل خوشی عمیق تو برامون دعا کن ... شرمنده ام که زندم...اندوهی عمیق،خشمی فروخورده... فکر میکنم خدا هم مارو فراموش کرده😔😔

اگ پدرت شرایط داره تو نخر

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جهیزیه از بانه بگیرین

اگر رسم جهاز کامل دارین فعلا طلا نخرین

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

طلا بهتره بنظرم

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
۵۰ت شارژ به کسی که از طریق لینکم وارد هم‌ستر بشه به جون مادرم میزنم براتون  اگه مایل بودین در ...

این بازی اینقدر ارزش داره؟ 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:                                                                                         این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

انشاالله خوشبخت بشی گلم خورد خورد وسیله بگیر حتما طلا هم اگه یه درصد گرفتی پس اندازه اما اگه میخوای طلا رو بعد واسه جهیزیه بفروشید ضرر میکنی سکه پارسیان بگیر موقع فروش ضررش در حد ۱۰۰ تومنه که خیلی به مامان و بابا فشار نیاد

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

اگ پدرت شرایط داره تو نخر

کمک میکنه ولی خیلی نمیتونه

۱۸ و ۱۹ دی ماه ۱۴۰۴ 🖤💔 ۱۹ دی ماه با شنیدن صدای گ.ل.وله مردم اما هنووووز نفس میکشم ... ایران مادر ، برای بچه هات دعا کن اونا دنبال ی روز خوش میگردن ی نون حلال ی دل خوشی عمیق تو برامون دعا کن ... شرمنده ام که زندم...اندوهی عمیق،خشمی فروخورده... فکر میکنم خدا هم مارو فراموش کرده😔😔

جهیزیه از بانه بگیرین اگر رسم جهاز کامل دارین فعلا طلا نخرین

نه فقط لوازم واجب میخوام بگیرم