2777
2789
عنوان

طلا یا جهیزیه؟

156 بازدید | 10 پست

سلام خانوما 

من شاغلم و تا چندماه دیگه نامزد میکنیم

حقوق ک میگیرم ی بخشی قرعه کشی میریزم ی بخشی خرج خونه و خودم میشه.گاهی ممکنه ی بخشی هم اضافه بیاد

حالا نمیدونم با پول قرعه کشی جهیزیمو بخرم و با پولی ک گاهی میمونه جمع کنم طلا بگیرم یا کلا بزارم بمونه برای جهیزیه؟

ی سوال دیگه هم این که جهیزیه از بانه بخرم یا از شهر خودمون؟ 

۱۸ و ۱۹ دی ماه ۱۴۰۴ 🖤💔 ۱۹ دی ماه با شنیدن صدای گ.ل.وله مردم اما هنووووز نفس میکشم ... ایران مادر ، برای بچه هات دعا کن اونا دنبال ی روز خوش میگردن ی نون حلال ی دل خوشی عمیق تو برامون دعا کن ... شرمنده ام که زندم...اندوهی عمیق،خشمی فروخورده... فکر میکنم خدا هم مارو فراموش کرده😔😔

اگ پدرت شرایط داره تو نخر

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طلا بهتره بنظرم

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
۵۰ت شارژ به کسی که از طریق لینکم وارد هم‌ستر بشه به جون مادرم میزنم براتون  اگه مایل بودین در ...

این بازی اینقدر ارزش داره؟ 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:                                                                                         این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

انشاالله خوشبخت بشی گلم خورد خورد وسیله بگیر حتما طلا هم اگه یه درصد گرفتی پس اندازه اما اگه میخوای طلا رو بعد واسه جهیزیه بفروشید ضرر میکنی سکه پارسیان بگیر موقع فروش ضررش در حد ۱۰۰ تومنه که خیلی به مامان و بابا فشار نیاد

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

اگ پدرت شرایط داره تو نخر

کمک میکنه ولی خیلی نمیتونه

۱۸ و ۱۹ دی ماه ۱۴۰۴ 🖤💔 ۱۹ دی ماه با شنیدن صدای گ.ل.وله مردم اما هنووووز نفس میکشم ... ایران مادر ، برای بچه هات دعا کن اونا دنبال ی روز خوش میگردن ی نون حلال ی دل خوشی عمیق تو برامون دعا کن ... شرمنده ام که زندم...اندوهی عمیق،خشمی فروخورده... فکر میکنم خدا هم مارو فراموش کرده😔😔

جهیزیه از بانه بگیرین اگر رسم جهاز کامل دارین فعلا طلا نخرین

نه فقط لوازم واجب میخوام بگیرم