2777
2789
عنوان

دوست داره منو؟

163 بازدید | 24 پست

بعد یک سال آنلاین شدم و بهم پیام داده 

عکسامو برام فرستاده میگه همه شون دارم و همش تو فکرت بودم و و و و 

بعد میگه فقط باهام حرف بزن اما ازدواج نمی‌تونیم داشته باشیم ( ما از همون اول باهم تفاهم نداشتیم) 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب وقتی باهاش تفاهم نداری چرا در ارتباطی؟

خودش پیام داد من امروز آنلاین شدم بعد یکسال ... 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

نه دوست نداده

فقط سرگرمی ای نداره

دوست میداشت که بفکر ازدواج باهات بود نه فقط صحبت 

بهت پیشنهاد میکنم باهاش حرف نزن دخترا زود وابسته میشتن قدر خودتو بدون برای خودت ارزش قائل باش 

هم صحبتی با اون فقط باعث میشه موقعیت های دیگتو از دست بدی

وقتی قرار نیست به ازدواج باهات فکر کنه ،صحبت کردن برا چیته ،ولش کن عمرتون هدر نده 

منم بهش گفتم این جور خودم ازیت میشم اما میگه حالا ماهی یکبار هم نمی‌خوای حرف بزنی میگه من دلم تنگ میشه اما با هم نمی سازیم نمی‌تونیم ازدواج خوبی داشته باشیم نمیشه... الان من چیکار کنم

نه دوست نداده فقط سرگرمی ای نداره دوست میداشت که بفکر ازدواج باهات بود نه فقط صحبت  بهت پ ...

راست میگی👍 

منم بهش گفتم این جور خودم ازیت میشم اما میگه حالا ماهی یکبار هم نمی‌خوای حرف بزنی میگه من دلم تنگ می ...

بیخیالش شو خواهشا، چون ممکنه وابسته اش بشی و وقتی ازت سیر شد بزاره و بره تو می مونی  یک مشت خاطره ،نکن این کار رو

میگی بعد یک سال آنلاین شدم یعنی خودت از لحاظ روحی آروم نشدی؟

نه خوب گفتم دیگه رفته تموم شده اون رابطه یهو پیام داد شکه شدم روح روانم بهم ریخت 

یه مثالی هست که میگه وقتی که شک میکنی دوستت داره یا نه مطمئن باش که دوست نداره

بنظرم در مورد تو هم همینه

سعی کن برا مردا دست نیافتنی باشی ، جوری که تلاش کنن تا بتونن بدستت بیارن ، اینجوری ارزشت تو رابطه بیشتر میشه و قدرتو میدونه . من بودم جوابشو نمیدادم 

نه خوب گفتم دیگه رفته تموم شده اون رابطه یهو پیام داد شکه شدم روح روانم بهم ریخت 

هنو هیچی نشده احساساتت به عقلت غلبه شدن بگو من ارزشم از این بیشتره رابطه ای میخام که آخرش به ازدواج منجر شه