کسی هست که بهش تجاوز شده باشه چه حسی داره من بهم تجاوز شد البته مستقیم نه ولی حس بدی داشتم البته وقتی ۱۲ سالم بود و پسر خالم این کارو کرد ادن ۱۶ سالش بود الان هم اون ازدواج کرده و هم من ولی هروقت میبینمش به قول امروزی:ها وایب بدی میگیرم یه جورایی چندش میشم اصلا یه وضعیت به هیچ کسم نگفتم ونمیدونم بگم
حالا که گذشته تو هم سعی کن دلتو صاف کنی باهاش اونم بچه بوده ی کار. کرده اگه میخواستی بگی همون موقع ب ...
اون موقع اون قدر گاگول بودم که نمیدونستم داره تجاوز میکنه فکر کردم داره با من بازی:میکنه من اوم نوع هنوز نمیدونستم چهطوری بچه دار میشن من وقتی۱۵ سالم شد فهمیدم
حس بدیه من دبستانی بودم یه آقایی با حرفاش آزارم داد تو راه مدرسه یادمه خیلی گریه کردم د واقعا ترسیده بودم همون موقع گفتم خداکنه بمیری یه مدت بعد آگهی ترحیمشو دیدم
نمیدونم اسمشو میشه گذاشت تجاوز یا نه اما وقتی دوازده سیزده ساله بودم پسر عمم ۱۶سالش بود باهم همبازی بودیم کثافت یبتر بهم گفت بیا بریم یجایی میخام ی چیزی بهت نشون بدم منم بچه بودم نمیدونستم میخاد چیکار کنه شلوارشو کشید پایین اونجاشو نشون داد من تو شوک بودم هنگ کردم انگار ولی خیلی ترسیدم الان بزرگ شده هروقت میبینمش حالم بهم میخوره ازش😑😑
حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉