2777
2789
عنوان

تجاوز

641 بازدید | 25 پست

کسی هست که بهش تجاوز شده باشه چه حسی داره من بهم تجاوز شد البته مستقیم نه ولی حس بدی داشتم البته وقتی ۱۲ سالم بود و پسر خالم این کارو کرد ادن ۱۶ سالش بود الان هم اون ازدواج کرده و هم من ولی هروقت میبینمش به قول امروزی:ها وایب بدی میگیرم یه جورایی چندش میشم اصلا یه وضعیت به هیچ کسم نگفتم ونمیدونم بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودمم بچه بودم این اتفاق افتاد…کامل نه ولی بچه بودم متوجه نمیشدم … بزرگتر ک شدم فهمیدم

ولی از ذهتم انداختم بیرون 

دو نفر بودن … یکیشون کاملا بالغ بود ولی یکیشون همون ۱۲-۱۳ سالش بود

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱
حالا که گذشته تو هم سعی کن دلتو صاف کنی باهاش اونم بچه بوده ی کار. کرده اگه میخواستی بگی همون موقع ب ...

اون موقع اون قدر گاگول بودم که نمیدونستم داره تجاوز میکنه فکر کردم داره با من بازی:میکنه من اوم نوع هنوز نمیدونستم چه‌طوری بچه دار میشن من  وقتی۱۵ سالم شد فهمیدم

نمیدونم اسمشو میشه گذاشت تجاوز یا نه اما وقتی دوازده سیزده ساله بودم پسر عمم ۱۶سالش بود باهم همبازی بودیم کثافت یبتر بهم گفت بیا بریم یجایی میخام ی چیزی بهت نشون بدم منم بچه بودم نمیدونستم میخاد چیکار کنه شلوارشو کشید پایین اونجاشو نشون داد من تو شوک بودم هنگ کردم انگار ولی خیلی ترسیدم الان بزرگ شده هروقت میبینمش حالم بهم میخوره ازش😑😑

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
تعرض آره از طرف پسر عمه ام بود  من که دوست ندارم ببینمش یه دفعه تو خیابون دیدم وایستاد با ذوق گ ...

منم از پسر عمم ضربه خوردم😐😑

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
نمیدونم اسمشو میشه گذاشت تجاوز یا نه اما وقتی دوازده سیزده ساله بودم پسر عمم ۱۶سالش بود باهم همبازی ...

😅😅😅😅😅ببخشید خندم گرفت برا من من وم برد اتاقشون میفتاد روم