2821
2789
عنوان

خسته شدم

88 بازدید | 13 پست

با شوهرم شش ماهه که قهریم تو یه خونه ایم ولی قهریم با هم دعوامون شد و منو با کمر بند زد منم با پدرم رفتیم ازش شکایت کردیم . حالا اینقدر دادسرا شلوغه که هنوز رای براش صادر نشده .

راستی قبل از اینکه بفهمه ازش شکایت کردم جاشو جدا کرد 

منم به روی خودم نمیارم حرفامون در حد کارای پسرم و مخارج خونه هست 

ولی خسته شدم تابستون همه به گشت و گذارن ولی من نه .

هر بار من پیشقدم شدم ولی اینبار نمیخوام بحث اونشبمون هم سر این بود که فهمیدم پیام داده واسه یکی از دختر خاله هام البته پیام بدی نبود ولی بهش گفتم نباید میرفتی دایرکت یه دختر مجرد بهر حال بدجور برداشت میکنه 

حالا اگه ذکری چیزی به ذهنتون میرسه یا کاری بم بگید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم نمیتونم قضاوت کنم ولی بخاطر ی پیام کار ب اینجا کشید؟؟

بله . چون چند تا چیز ازش دیده بودم قبلا . البته پیام اونشب چیز بدی نبود ولی بهر حال داماد خاله شما بیاد تو دایرکت پیام بده حس خوبی به شما دست نمیده منم واکنش نشون دادم . 

ب نظرم پیش قدم نشو اصلا ولی یکم شل بگیر تا اشتی کنید بعد بشین باهاش قشنگ صحبت کن 

شل کردم اونم بهتر شده ولی مدام میگه تو به وظیفت عمل نمیکنی منظورش سک××س هست آخه خودش جاشو جدا کرده درسته من برم جلو ؟؟ تازه بعد از اون کاراش

حتی وقتی اینجور شد من گفتم ربطی به خونواده ها نداره و خونه خواهرش رفتم واسه کاری اما زمانیکه ازش وثیقه خواسته بودند تو دادسرا به بابام زنگ زده که دخترتون یا بیاد رضایت بده یا دیگه هیچ ارتباطی بین دو تا خانواده نباشه .

چون مدام من کوتاه اومدم بخاطر زندگیم و آبرومون اون تازه طلبکاره و جدا جدا هر کدوم میریم مهمونی و این چیزا 

مغروره چقدر.بگو منم اندازه تو نیاز دارم ولی عواقب کارات باعث این وضع شده.

خیلی مغرور و لجبازه متاسفانه . باور کن دیگه نمیخوامش ولی واسه زندگی و بچم دلم نمیخاد جدا باشیم ولی نمیخوامم پیشقدم بشم واقعا پر رو شده

عزیزم ببین یه چیزی تو همه زندگی ها مشترکه ک نظر میدم...تویه خونه نمیشه هم جنگ و شکایت باشه و هم ارامش جریان داشته باشه.خلاصه اونم چون شکایت پس نگرفتی خیلی حرصی شده اگر میخوای ادمش کنی ادامه بده ولی اگر آرامش و صلح میخوای بگو مشروط میگذرم ولی تکرار بشه دیگه نمیبخشم