2777
2789
عنوان

با یکی اشنا شدم

281 بازدید | 34 پست

با یه اقایی تو اشنایی بودم واسه ازدواج خیلی پسر توبی بود ولی بخاطر این من وابستگی نشون دادم همش میگفتم دلم برات تنگ شده گفت من نمیتونم شرایطمون باهم اوکی نیست نمیخام توام وابسته شی دوروزه خیلی دلم میخاد بهش پیان بدن یا زنگ بزنم باز میگم‌کوچیک میشم وقتیم که داشت گوشیو قطع میکرد میگفت فعلا کاری نداری دوروزه ازش خبر ندارم 😔😔😔😔😔دیشب پیام داد تلگرام خوبی اوضاع روبه راهه بنظرتون حرف زدتو ادامه بدم ممنونم گفتم خداروشکر ممنون چی باید بگم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری برا ازدواج اشنا میشدید ک بت گفته شرایطشو ندارم؟

یه هفته اشنا شدم خانواده ها هم اطلاع داشتن .منظور شرایط زیاد بیرون اومدن همدیگرو زیاد دیدن چون من وابستگی بیشاز حد نشون دادم

یه هفته اشنا شدم خانواده ها هم اطلاع داشتن .منظور شرایط زیاد بیرون اومدن همدیگرو زیاد دیدن چون من وا ...

نمیدونم  واقعا جریان چیه چرا پسرا وقتی میلینن دختری دوسش داذه سریع پا پس میکشن 

🐈آخر بدمد صبح امید از شب من 
یه هفته اشنا شدم خانواده ها هم اطلاع داشتن .منظور شرایط زیاد بیرون اومدن همدیگرو زیاد دیدن چون من وا ...

الان با خودش فکر کرده چخبره.   خودشو دست بالا گرفته . خیلی محل نشون نده 

عزیزم بیفتی دنبالش و مدام ابراز علاقه بهش بکنی  باختی

نه دیشب خودش پیام داد اوضاع روبه راهه خوبی منم گفتم ممنونم مرسی خیلی سنگین جواب دادم بعد ظهر ویس داده خداروشکر انشالله که به خوبی بگذره