2777
2789
عنوان

خانوادتون..

75 بازدید | 9 پست

بدباشن ابروتون ببرن چکارمیکنید هیچکس ندارم باهاش حرف بزنم روز ب روز داره حالم بدترمیشه بشدت بهم ریختم توروخدابگین چکارکنم بااین خانواده تاپیکای قبلم بخونید چطور ب اینابگم خانواده کسایی ک بهم رحم نمیکنن 

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

تا وقتی قطع رابطه نکنین تقصیر خودتونه. یه جوری زندگی کن انگار خانواده ای نداری 

عزیزم من الان عقدم  اونقدرابروریزی کردن الانم بفکرجهازنیستن نمیدونم چکارکنم شوهرمم میگ پ بابات چرابفکرنیست چی بگم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا وقتی قطع رابطه نکنین تقصیر خودتونه. یه جوری زندگی کن انگار خانواده ای نداری 

هروز زنگ میزنن ب شوهرم بیاببرش انگار من از توجوب پیدا کردن اونقدر دلم شکسته حالم باهیچی خوب نمیشه

به شوهرت بگو این خانواده منه. میخوای بخواه نمیخوای برو. خودت به فکر خودت باش

واقعا حس میکنم بیکسم شوهرم ازاول میدونست ایناچطورن 😔

دیگه ناله کردنتون فایده نداره. حالا صبح تا شب بشین بگو بی کسم خانواده ام اینطورن اونطورن. هیچ فایده ...

میدونم ولی چکارکنم تواین وضعیت ابنکه ابروم رفته جلوخانواده شوهرم بابت رفتارخانوادم شمابگین چکارکنم 

میدونم ولی چکارکنم تواین وضعیت ابنکه ابروم رفته جلوخانواده شوهرم بابت رفتارخانوادم شمابگین چکارکنم&n ...

گفتم که. به شوهرت بگو خانواده من همینن . اگه میتونی شرایطی محیا کنی با حداقل بریم سر خونه زندگیمون و قطع رابطه کنیم با خانواده ام بسم الله. اگه نمیتونی خداحافظ.

گفتم که. به شوهرت بگو خانواده من همینن . اگه میتونی شرایطی محیا کنی با حداقل بریم سر خونه زندگیمون و ...

اون اثاثشو خریده خونه هم قراره بگیره من چیزی نخریدم هنوز، اره قیدشون میزنم واسه همیشه خیلی اذیت شدم