yoyo2223 مدیر عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 676 عنوان غریبه | مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 17 پست سلام امروزبایکی ازهمکلاسی هام که چندروزه آشناشدم ازکلاس میومدیم طارف کردم خونه اومدصبحونه اومدیم بخوریم رفتم ازسوپری وسیله خریدم اومدم بعدمامانم الان میگه چرایه غریبه که دوباردیدیش رواوردی خونه وتنهاگذاشتیش رفتی بیرون 1403/03/16 | 13:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39121 تورودروایسی طارف کردم چون تازه آشناشدیم بعدکه دیدم نهارموندرفتم وسیله بخرم تعارف کردن خوبه و تو دوستی لازمهولی می تونستی بگی میای با هم بریم خرید و اینطوری اونم می بردی اگه نیومد می گفتی دوست دارم تنها نمونی منم با تو باشم تو راه حرفم می زنیم ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷
yoyo2223 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 676 تعرف کردن خوبه و تو دوستی لازمه ولی می تونستی بگی میای با هم بریم خرید و اینطوری اونم می بردی ... اره اشتباه کردم کاش همینکارومیکردم
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 90448 نهارموندمنم برای نهاررفتم یکم وسیله بخرم یا باید سفارش میدادی بیاد دم خونه یا داداش یا مادرتو میفرستادی خریدب هرحال این بار گذشته ولی دیگه از این کارا نکن مرسی اه😂😂 مریض مصلحت خویش را نمی داند. ب تلخ و شور طبیب زمانه قانع باش👌