سلام تا فهمیدم شوهرم چشمش به همه ست و دوست دختر داره طلاق گرفتم یکسال و خورده میگذره پشیمون شدم میخوام برگردم هرروز تو ذهنمه مغزم داره متلاشی میشه چکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
همدیگرو دوس داریم ولی من میدون و واسه اون دختره خالی کردم رفتم تنها زندگی میکنم خودم اون زندگی و ساختم یکی دیگه داره مفت خوری میکنه فکر شوهرم از ذهنم نمیره تا چشم باز میکنم اونم پشیمونه این زنیکه مطلقه بچه دار چسبیده ب شوهرم میکنه ازش چکارش کنم ای خدا چندروز فکر خودکشیم
دوسش دارم تنهام چقدر کار کنم اشتباه کردم باید میموندم زن رو مینداختم بیرون نه اینکه برم جاخالی کنم
دخترا بهم ی راه کار بدید چطور زن رو از زندگیش حذف کنم خودم برم سرزندگیم البته اینم بگم طلاق نگرفتم تا وسطاش رفتم ول کردم مشکلم ذهنمه ک داره میترکه فکر فکر کسی ام نتونستم تو زندگیم بیارم