2777
2789
عنوان

یکی نیست بگه ب توچه

245 بازدید | 19 پست

نزدیک ۲۰ روز دیگه تولد دخترمه دخترم ۱ ساله میگه تم ونزدی میخوام،عاشقشه

مام گفتیم باشه کلیم برنامه چیدبم واسش

حالا دیروز عمش نشستهدپیش دخترم ونزدی چیه بده چی بپوشیم گیسو کمند بگیر

دخترم اومده میگه گیسو کمند میخوام مامان

گفتم چرا مامان میگه عمه میگه بده عمشم بود گفتم مامان تولد توء من دارم برا تو تولد میگیرم تو باید دوس داشته باشی

عمش از اونور ن باهم نشستیم حرف زدیم انتخاب کردیم 

دخترمم مظلوم‌نگا من میکرد

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱ ساله اصن چرا باید بدونه ونزدی چیه

مگه دیده؟ 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

۱ ساله؟

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

گفت خودم براش میگیرم

گفتم تولد دختر عمت نزدیک مامان عمه براش گیسو کمند میگیره تورم گیسو کمند میکنم.

مهم علاقه و تصمیم توء زود از اونور ن تصمیمش عوض شد گفتم دختر من یک ساله برا ی چیز نقشه نکشیده ک ی شبه عوض کنه تو برا دخترت گیسو کمند بگیر مام لذت میبریم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

۱ ساله اصن چرا باید بدونه ونزدی چیه مگه دیده؟ 

ایشون میگن یک ساله که دخترشون میگه این تم رو میخواد 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

گیسوکمند برای سن زیر مدره اس خدایی

حالا کار ندارم تم ونزدی چطوری از آب درمیاد ولی گیسوکمند هم خوب نیست

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
گیسوکمند بهتره خدایی ونزدی چیه

بحث بهتر و بدتری نیست بحث علاقس

ی سال سوفیا بود چون عاشقش بود ی سال پروانه ای تو شما خواست گفتیم باشه امسالم ونزدی خواسته بچم

بعد اومد خونه گفت میشه بریم شمال خودمون تولد بگیریم کسی نیاد

بچم ناراحت شده بود

گفت خودم براش میگیرم گفتم تولد دختر عمت نزدیک مامان عمه براش گیسو کمند میگیره تورم گیسو کمند میکنم. ...

چیز پیش پا افتاده ایه ،دعوا نداره

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
۱ ساله اصن چرا باید بدونه ونزدی چیه مگه دیده؟ 

۱ ساله حرف میزنهه؟؟؟؟

۶ سالشه

فیلمشو ندیده چالشاشو دیده